reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
tak, tak Dziewczynki, jestem juz w domciu:))nareszcie:)))fotek rzeczywiscie kilka mam(ale nie z kazdego usg0ale kurcze brak skanera:(((bardzo chetni bym Wam cos pokazała i bede musiala chyba cos wykombinowac.Narazie zmienilam sobie chociaz obrazeczek, przy nazwie i mam swoje foto:)

Pauletta super że już jestes w domku... bo w domu zawsze najlepiej... skoro cię wypisali to znaczy że już wszystko ok... mocno Cię ściskamy... i przesyłamy pozytywną energię do Ciebie...

tez sie ciesze z w domku jestem:)od razu mi lepiej:)i jeszcze raz Wam za wszystko dziekuje:)
Pytia, biore nadal duphaston, zelazo i folik, oprocz tego nic wiecj, jedynie co to mam sie nie przemeczac i przez najblizsze czas duzo lezec i wypoczywac, co tez czynie:)

reklama
Do góry