reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Karolcia, dziekuje za troske:))czuje sie juz calkiem dobrze, na weekend bylam w domciu:)teraz do niedzieli w szpitalu i jesli wszystko bedzie w porzadku tzn. zadnego krwawienia, boli itp. to bede mogla wrocic do domciu, oczywiscie pod warunkiem, ze nie bede sie przemeczac, duzi odpoczywac i jak najwiecej lezec. wiec nie jest tak zle:)co w domku to w domku:)no i nadal tabletki, ale czego sie nie robi:)
hihi, powiem Ci ze teraz to mi chyba bedzie juz brakowalo tego szpitala, zawsze moglam sobie maluszka poogladac, a teraz to nie bedzie juz tak czesto, no ale cieszmy sie tym co jest:))

aa, pochwale sie jeszcze, dzisiaj moj gin okreslil malucha jako :"wielka śliwa", ma juz 8 centymetrow i wazy ok 31 gram:)ihh, coraz wieksze to moje dzieciatko:)

trzymajcie sie cieplutko:)

reklama
boziu... jak te dzieci szybko rosna, a dopiero co miały po 8 mm...

ciesze się Pauletta, że już lepiej, dobry nastój się Ciebie trzyma - a to najwazniejsze. i pamietaj o tym odpoczynku, póxniej nie bedziesz miała kiedy :)

pamietam, pamietam:)odpoczywam ile moge, hehe, ale czasami mnie to juz meczy, bo wszyscy skacza dookola, pytaja czy czegos nie potrzebuje, a ja nie lubie czegos takiego..wszystko ok, ale bez przesady, w koncu jesli bede potrzebowala to powiem:)

8 cm to już naprawdę sporo :) Moja dzidzia tez powinna mieć coś koło tego. A tak w ogóle Pauletta to witam w II trymestrze :)

Pauletta-super że się czujesz już dobrze... życze Ci szybciutkiego powrotu do domu... no i oczywiście dużo odpoczywaj...
trzymaj się cieplutko...

reklama
Pauletta - gratulacje wielkiej śliweczki - no i cieszę sie , że juz duuuuuuuuuuużo lepiej. No i tez witam w drugim trymestrze - bo ja z lutowych mam, więc juz jakis czas jestem w 4 miesiącu :D

Do góry