P
Pauletta
Gość
Karolcia, dziekuje za troske)czuje sie juz calkiem dobrze, na weekend bylam w domciuteraz do niedzieli w szpitalu i jesli wszystko bedzie w porzadku tzn. zadnego krwawienia, boli itp. to bede mogla wrocic do domciu, oczywiscie pod warunkiem, ze nie bede sie przemeczac, duzi odpoczywac i jak najwiecej lezec. wiec nie jest tak zleco w domku to w domkuno i nadal tabletki, ale czego sie nie robi
hihi, powiem Ci ze teraz to mi chyba bedzie juz brakowalo tego szpitala, zawsze moglam sobie maluszka poogladac, a teraz to nie bedzie juz tak czesto, no ale cieszmy sie tym co jest)
aa, pochwale sie jeszcze, dzisiaj moj gin okreslil malucha jako :"wielka śliwa", ma juz 8 centymetrow i wazy ok 31 gramihh, coraz wieksze to moje dzieciatko
trzymajcie sie cieplutko
hihi, powiem Ci ze teraz to mi chyba bedzie juz brakowalo tego szpitala, zawsze moglam sobie maluszka poogladac, a teraz to nie bedzie juz tak czesto, no ale cieszmy sie tym co jest)
aa, pochwale sie jeszcze, dzisiaj moj gin okreslil malucha jako :"wielka śliwa", ma juz 8 centymetrow i wazy ok 31 gramihh, coraz wieksze to moje dzieciatko
trzymajcie sie cieplutko