reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Karolcia, dziekuje za troske:))czuje sie juz calkiem dobrze, na weekend bylam w domciu:)teraz do niedzieli w szpitalu i jesli wszystko bedzie w porzadku tzn. zadnego krwawienia, boli itp. to bede mogla wrocic do domciu, oczywiscie pod warunkiem, ze nie bede sie przemeczac, duzi odpoczywac i jak najwiecej lezec. wiec nie jest tak zle:)co w domku to w domku:)no i nadal tabletki, ale czego sie nie robi:)
hihi, powiem Ci ze teraz to mi chyba bedzie juz brakowalo tego szpitala, zawsze moglam sobie maluszka poogladac, a teraz to nie bedzie juz tak czesto, no ale cieszmy sie tym co jest:))

aa, pochwale sie jeszcze, dzisiaj moj gin okreslil malucha jako :"wielka śliwa", ma juz 8 centymetrow i wazy ok 31 gram:)ihh, coraz wieksze to moje dzieciatko:)

trzymajcie sie cieplutko:)

reklama
boziu... jak te dzieci szybko rosna, a dopiero co miały po 8 mm...

ciesze się Pauletta, że już lepiej, dobry nastój się Ciebie trzyma - a to najwazniejsze. i pamietaj o tym odpoczynku, póxniej nie bedziesz miała kiedy :)

pamietam, pamietam:)odpoczywam ile moge, hehe, ale czasami mnie to juz meczy, bo wszyscy skacza dookola, pytaja czy czegos nie potrzebuje, a ja nie lubie czegos takiego..wszystko ok, ale bez przesady, w koncu jesli bede potrzebowala to powiem:)

8 cm to już naprawdę sporo :) Moja dzidzia tez powinna mieć coś koło tego. A tak w ogóle Pauletta to witam w II trymestrze :)

Pauletta-super że się czujesz już dobrze... życze Ci szybciutkiego powrotu do domu... no i oczywiście dużo odpoczywaj...
trzymaj się cieplutko...

reklama
Pauletta - gratulacje wielkiej śliweczki - no i cieszę sie , że juz duuuuuuuuuuużo lepiej. No i tez witam w drugim trymestrze - bo ja z lutowych mam, więc juz jakis czas jestem w 4 miesiącu :D

Do góry