reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Do mam chlopcow. Czy zdarza sie wam za maluch przesikuje pieluche w ten sposob ze ma mokra koszulke na plecach??? Mi sie czesto zdarza w nocy, nie wiem czy pieluche zle zakladam czy sisuaka trzeba bardziej w dol przesunac? ::) Nadal nie mam czasu na nadrobienie zaleglosci z forum. maly spi w dzien jak aniolek ale daje do wiwatu w nocy.

ale duzo martcowych dzieciaczkow juz mamy:)
gratuluje wszystkim serdecznie!!!!!!!!!

catherinka: Amelka urodzila sie w 32 tygodniu ciazy(jesli liczymy tylko skonczone tygodnie) prosze o zmiane na liscie, jesli to nie problem. termin mialysmy na 14 lutego, a urodzila sie 4 grudnia.

z gory dziekuje:*

Aziik, czyli dobrze u Ciebie wpisałam - tzn. zgodnie podobno ze szpitalną reguła :-) Że liczą się skończone tygodnie.
Żona, miałam właśnie wątpliwości co do Twoich tygodni, ale już są z powrotem ok!

witamy Azik

katiNJ
męża siostra ma synka i to samo czę sto się po plecach leje ;D i sprżęt układa w dół

w szpitalach powinni przy wypisie dawać broszurkę "instrukcja obsługi sprzeciku" ;D
ja mm nadzieję , że nie uszkodzę ;) ;D

reklama
a ja mam pytanie do mamus-jak to z cyckami???jak przyjdzie mleczko to duzo wieksze bo problem ze stanikiem mam

Do góry