reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

To mówisz Pytia, że dopóki jesteśmy 2w1 to lepiej się wylegiwać jak najdłużej? ;-)
Trzymaj się!!! Na pewno z każdym dniem maluszek będzie dawał Wam coraz więcej spokoju :-)

reklama
Dziewczyny, czy ktoś wie, co dzieje sie z azik? Zawsze była bardzo aktywna na forum, a mam wrażenie, że strasznie długo jej nie było. Macie jakieś wieści? A może ja cos przeoczyłam?

mokkate pisze:
Wlazło mi cos do biodra.
Zgiąć sie mogę, ale z wyprostowaniem gorzej.
Coś mi się widzi, że dzidzius gdzieś uciska...

A mi coś weszło w kręgosłup... Gdzieś w okolicach łopatek i cały czas boli, niestety niema pozycji, która by mi pomagała... :(

pytia pisze:
Dziewczyny, czy ktoś wie, co dzieje sie z azik? Zawsze była bardzo aktywna na forum, a mam wrażenie, że strasznie długo jej nie było. Macie jakieś wieści? A może ja cos przeoczyłam?

Z tego co ktoś ostatnio na jej temat pisal to chyba musi leżeć o ile dobrze pamiętam. Niestey nie mam fdo niej kontaktu - a też jestem ciekawa co u niej!

osinka pisze:
azik chyba leży w szpitalu... może KingaP będzie wiedziała coś więcej

Nic nie wiem, donoszę jej uprzejmie o następnych naszych dzieciaczkach, ale Azik sie nie odzywa... Myślę, że dałaby mi znać, jeśli działoby się coś niedobrego

a mnie w krzyżu łupie i brzuch mnie boli jak przed miesiaczką

ciekawe czy to TE zwiastuny

MamaBoo super że macie już to mieszkanko, fajnie urządzone i mimo że malutkie to widze że i łóżeczko i wózeczek spokojnie sie mieszczą. Teraz odpoczywaj sobie i zbieraj siły na przyjście Oskarka.

reklama
Sylwia, ja juz bylam w takiej panice ze tylko to pakowanie mnie uspokajalo. I wlasciwie jestem gotowa. Torby z rzeczami na porod, dla malucha na dni w szpitalu, oraz rzeczy dla nas obu na wyjscie juz spakowane i stoja obok lozka, zeby ich nie przeoczyc :) Brakuje mi tylko klapek dla meza. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

A wlasnie- tak sie zastanawialam- brac kosmetyki dla dzidzi oraz szczoteczke do wloskow? Pytia, ty mialas?
Anik, a ty bierzesz???

Do góry