Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koga pisze:qrcze blade - ja chyba ostatnia w tym marcu zostane
jak w takim tempie będzie szło to w ciągu najbliższego tygodnia bb się wyludni :laugh:
osinka, fionka, aniam! obiecajcie, że jeszcze się wstrzymacie!
opuszcanie brzuszka zależe od indywidualnych właściwości osobnika 2-4 tygodnie przed porodem u niektórych 6 nawetAniam pisze:ja co zauwaze jakis objaw mogacy ewentualnie swiadczyc o zblizajacym sie porodzie, to w taka panike wpadam ze hej. Bo zaraz mi sie przypomina ile jeszcze rzeczy nie zalatwionych (ciekawe ze tylko w takich momentach te rzeczy mi sie przypominaja :laugh: )- psy jeszcze nieodrobaczone i nie wykapane, po szafke trzeba jechac, zadnych zapasow w zamrazalce nie mam, musze kapcie dla meza do szpitala kupic....no i wozek nawet nie zamowiony.