reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

aniam wlasnie mi przypomnialas ze musze mezowi pokazac w czym ma mnie odebrac i dzidzie

co do kosmetykow to ja biore tylko chusteczki do pupy i krem do pupy to wszysko

reklama
ja ma przeczucie ze jeszcze w tym tygodniu popedze na porodowke,dzisiaj mam nadzieje ze nic sie nie wydarzy nie jestem gotowa a mezyk w pracy a mnie cos lapie w brzuszku...........ale to na bank te przepowiadajace 8)

Aniam pisze:
Sylwia, ja juz bylam w takiej panice ze tylko to pakowanie mnie uspokajalo. I wlasciwie jestem gotowa. Torby z rzeczami na porod, dla malucha na dni w szpitalu, oraz rzeczy dla nas obu na wyjscie juz spakowane i stoja obok lozka, zeby ich nie przeoczyc :) Brakuje mi tylko klapek dla meza. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

A wlasnie- tak sie zastanawialam- brac kosmetyki dla dzidzi oraz szczoteczke do wloskow? Pytia, ty mialas?
Anik, a ty bierzesz???

Aniu, nie biorę kosmetyków, bo zapewnia je oddział noworodkowy. Szczoteczkę chyba wezmę :)

KatiNJ ma synka!!!
o 2 dostałam smsy od Kasi, urodziła synka, maluch waży 2800g, Kasia od chwili podania kroplówki rodziła 10 godzin, miała zoo, pordód chwilami był ciężki - to jej słowa.
Kasia napisała, że synus jest słodki! :) WIADOMO! ja ryczę z rozczulenia nad każdym nowym zdjęciem na bb ;)

Fajnie - kolejny dzieciaczek na świecie!!!
A u mnie cisza i chyba tak już będzie do wakacji :laugh: Mały się tylko rozbrykał, ale nie ciśnie juz tak bardzo na krocze - dostałam takiego przyspieszenia w chodzeniu, że ludzie nie nadążają ;D

a ja tak sobie mysle ze urodzisz w najmniej oczekiwanym momencie. jak juz powiesz sobie- koniec z tym czekaniem, co ma byc to bedzie- to wtedy maluszek cie zaskoczy. takei mam przeczucie tez co do mnie, zawsze tak jest ze sie spelnia cos dopiero wtedy, jak juz myslimy ze sie nie spielni :D

pewnie masz rację, Magda. Na razie mam dość czekania, sprzątania, gotowania, układania maluchowych rzeczy. Chcę poczytać normalną książkę (nie o dzieciach), iść na wystawę, zrobić coś dla siebie tylko i wyłącznie... A mały przyjdzie jak przyjdzie...
Fajnie, że jesteście!!!

reklama
Do góry