reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Koga - specjalnie zajrzałam do swojego ostatniego usg - u mnie w 33 tygodniu wymiary były takie: kość udowa - 34 tydzień; główka - 36 tydzień; brzuch- 33 tydzień. Lekarz nie widział w tym nic niepokojącego. Jestem dobrej myśli! I ty też bądź!! Koleżance też doktor powiedział, że mały ma krótką kość udową, a Maciek ma teraz rok z kawałkiem i jest zdrowym, radosnym dzieckiem. Uszy do góry!!!

reklama
Agao, gratulacje z okazji donoszenia do 37 tygodnia!
I pozdrowionka!!!

Moja ginka to mi nic nie mówiła nigdy o wymiarach - tzn. co na ile wygląda... No ale co ona do mnie w goóle mówiła...

hmm, ja tez juz zaczynam sie martwic mama boo, nigdy na tak dlugo chyba jeszcze nie zamilkla...mam nadzieje ze z nia i maluszkiem wszystko oki :)
pytia: podzielam opoinie ze wygladasz swietnie, a maluszek... przeuroczo!! :D

catherinka: super pomysl zeby dolaczyc do listy zdjecie!! mysle ze narazie jedno wystarczy, takie zrobione zaraz po urodzeniu a w innym watku bedziemy prezentowac pozostale zdjecia w miare rozwoju maluszkow
poza tym: pieknie ci ta lista wyszla!!

ja też tak mysle już naprawde długo jej nie widać
a może poprostu nie ma dostepu do neta na nowym mieszkanku nie wiecie?

reklama
mi tez to zaczyna chodzic po glowie, ostatnio miala takie dziwne bole...
dziewcyny musze sobie ulzyc. mam mega dola i nie moge sobie z tym poradzic, od wczoraj sie z tym mecze. wczoraj wieczorem dowiedzialam sie ze firma mojego meza upada i od przyszyszlego tyg. albo juz od polowy tego zostaje bez pracy.
nam na chwile ma sie urodzic dziecko a jego szef stwierdzil ze nie chce mu sie dalej utrzymywac firmy.  :mad:
teraz wlasnie pawel jest na spotkaniu z nim i pakuja czesci zeby je oddac (bo to byl sklep motoryzacyjny)

Do góry