reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ahhhh....loooody...
A ja sama w ten romantyczny wieczor bo maz wrocil na Wegry w wczoraj. Codziennie modle sie zebym miala wolny przebieg porodu i zeby zdazyl do mnie dojechac na czas- a potrzebuje na to gdzies okolo 6 godzin.

reklama
maz ostatnio sie pytal z usmieszkiem co bym zrobila jakby forum mi zabrali,oj plakalabym plakala............jestem uzalezniona od netu i BB ::)powaznie
robilam placka i zapomnialam ze galaretka trzeba zalac i mi stezniala ide ja rozpuscic ::)

Felqua, gratulacje z okazji zakończenia sesji!!!

Sylwia532
, witam w klubie "zapominalskich" - ja ostatnio non stop jak coś w kuchni robię to zapomnę czegoś dodać :) Najczęściej przy sałatkach o czymś zapominam, a za każdym razem o czymś innym :laugh: :laugh: :laugh: ;D

catherinka pisze:
Felqua, gratulacje z okazji zakończenia sesji!!!

Sylwia532
, witam w klubie "zapominalskich" - ja ostatnio non stop jak coś w kuchni robię to zapomnę czegoś dodać :) Najczęściej przy sałatkach o czymś zapominam, a za każdym razem o czymś innym  :laugh: :laugh: :laugh: ;D

catherinka - przynajmniej sałatki zmieniaja swój smak i nidgy nie są takie same ;D

Dziekuje !!!
W koncu nadrobie wszystkie zalegosci na babyboom i wszystkie zaleglosci w szykowaniu wyprawki.

przepiękna ta nasza nowa lista narodzonych
naprawde ci sie udała Catherinka
wszystko dokladnie wiadomo co i jak siupeł ;D

Dziś postanowiłam, że zamiast kawy zrobię sobie kakao.
(Po kawie coś mnie uwiera na żołądku). Ale jestem taka śpiąca, że chyba jednak się złamię.
Powiedzcie, czy pozwalacie sobie na słabą kawę?

pozwolicie ;D
A może wymieszaj jedno z drugim - tzn. zalej kawę (rozpuszczalną) gorącym kakao ;)

reklama
jakos nie przepadam za kawa
czasem od grzesia sobie lykne rozpuszczalnej z mleczkiem
ale musze miec naprawde smaaka
bo tak to niee

Do góry