reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
no właśnie niedawno napisałam jej smsa i jak na razie cisza. Mam nadzieję, że osinka śpi, albo rozmawia ze swoim Krzysiem... Albo walentynkują się. Na pewno się odewie

jestem kochane!
byłam dziś na maratonie u lekarzy ;) i mam dość
u mnie wszystko ok, to tylko mi nogi puchną, lekka niedogodność ciążowa, a ja wpadam w panikę od razu ;)

oj, biedulko. Mój pojechał do fryzjera... Zamieniliśmy się rolami :) A potem idziemy do sąsiadów z lodami. Zabiją nas, bo mają dwoje małych dzieci, a my lody wymyśliliśmy... :D

osinka lepiej chuchac na zimne
kinga sasiadow zazdroszcze u nas sami tropiciele-czuje sie jak w "truman show"

Nie bylo mnie tu kilka dni- i jakie zmiany- Pytia jest juz z malym Jasiem, Kinga wrocila do Nas...
A ja skonczylam dzisiaj sesje i w koncu moge wziac sie za leniuchowanie i czytanie tego na co mam ochote..jak super

osinka pisze:
jestem kochane!
byłam dziś na maratonie u lekarzy ;) i mam dość
u mnie wszystko ok, to tylko mi nogi puchną, lekka niedogodność ciążowa, a ja wpadam w panikę od razu ;)

Osinka, nie martw się, bo mnie też puchną nogi (od kolan do stóp), po prostu postaraj się używać mniej soli (chociaż na mnie to nie działa). Buziaki :)

sylwia532 pisze:
kinga sasiadow zazdroszcze u nas sami tropiciele-czuje sie jak w "truman show"

oj, niedawno miałyśmy z sąsiadką tygodniowe spięcie. Myślałam, że ją uduszę własnymi ręcyma!!! Ale teraz jest ok. Przemyślała, ja jej wygarnęłam i żyjemy...

Fajnie felqua, ze sesja za Tobą. Jestem dumna i mam nadzieję, że żadna dwójeczka nie zagościła w indeksie... :D

reklama
laseczki! odmeldowuję sę na dziś! idę poleżeć, a potem na lody... Ściskam Was serdecznie i życzę miłego wieczoru walentynkowego i spokojnej nocy :) do jutra! :)

Do góry