reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ja mam model Radek II z szuflada - ze sklepu internetowego www.dla-dzieci.pl - oni tam nawet sami przywoza, mi pani przywiozla po dwu dniach od zamowienia. (a teraz jeszcze otwieraja swoj sklep w Wawie).
Kosztowalo 200 zl. Jestem bardzo zadowolona z szuflady- naprawde duzo rzeczy mozna tam wlozyc. Poniewaz mam malo miejsca w mieszkaniu a lozeczko stoi tak, ze do szuflady jest swobodny dostep, zdecydowalam sie na to lozeczko, bo wczesniej myslalam tez o Radku II ale bez szuflady- jest prawie o 100 zl tanszy. Ale w ogole lozeczko ladne i stabilne. Aha- jak juz wczesniej pisalam to sosna- raz ze mi pasuje do mebli, dwa ze sosnowe sa zawsze najtansze.

ja mam RADEK VII z szufladą teak z tego samego sklepu co aniam i też jestem bardzo zadowolona, zresztą zamówiłam tam całe łożeczkowe wyposażenie (materacyk, pościel 2X, prześcierasła, wkład do pościeli, rożek) dostałam gratiski i pani przywiozła mi do domu, za łożeczko zapłaciłam 325 zł ale to wersja najdroższa w tym sklepie a i tak łóżeczko tańsze o ok80 złotych od identycznego które widziałam w sklepach z dzieciowymi rzeczami

Dzisiaj już popakowaliśmy troszkę rzeczy - takich, któych narazie nie będziemy używać. Jak się okazało dużo nie musimy też wydawać na wyposażenie - mama Rafała dała nam chyba z 10 ręczników, serwis, sztućce, Mój brat ma niepotzrebny tv (został mu kiedyś po likwidacji swojego sklepu), od taty wezmę obrazy, które sama namalował. Także nie jest źle :) Teraz już spokojnie mogę zacząć rodzić ;)

nio foteczki słodziutkie
ale mi sie strasznie podoba to jak ta lista jest wykonana
te niebieskie i rozowe misie i w ogóle ::)

ja tez juz wczesniej ogladalam ta liste i jest swietna,taka przejzysta
czekamy na mame ktora podejmnie sie tego zadania,

reklama
Dzisiaj o godzinie 01:10 na świat przyszedł Kubuś z wagą 3250g i 55 cm. Kubuś miał się urodzić 5 marca 2006 a urodził się dzisiaj :)

Szczęśliwy mąż i ojciec :)

Do góry