reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Aniam pisze:
Catherinka - kupuj i skrecaj jak najszybciej! Nawet nie wiesz jak to smierdzi! Skoro mi i mezowi przeszkadza to tym bardziej takiemu malenstwu. U mnie lozeczko juz od czwartku skrecone i nadal smierdzi- Agao mowila, ze u niej ten paskudny zapach utrzymywal sie przez tydzien. Tak samo brzydki zapaszek maja te rzeczy z wypelnieniami- czyli ochraniacz, przybornik, rozek (chyba ze zamierzasz je wyprac, ale moim zdaniem nie ma to duzego sensu, w przeciwienstwie do poscieli dzidzia nie bedzie miala z nimi duzego kontakt, a moga sie zniszczyc w praniu).

Możecie spokojnie prać ochraniacze, rożki itd. tylko w temp. zgodnej z zaleceniami - nic się z nimi nie dzieje. Ja nawet prałam dwa razy, tzn. pierwszy raz w proszku persil "dla dorosłych", a drugi w proszku "dzidziuś" - potem prasowanie - nic się rzeczom nie stało.

reklama
Monika- ja tez mam Klupśa i tez sosnowe. Ale moze ja mam wrazliwy nos. W kazdym razie nadal czuc (choc juz znacznie mniej), szczegolnie jak sie zamknie pokoj. Moj maz tez to czuje. Agao tez mowila ze jej smierdzialo przez tydzien.

MamaBoo super że będziecie mieli własny kąt. Oskarek na pewno już cieszy sie w brzuszku mamusi:)

Aniam a moze moje stalo w sklepie w uchylonym pudle,sama juz nie wiem. Tez liczylismy sie z tym zapachem bo czytalam co pisza inne dziewczyny i dlatego kupilismy wczesniej. Na szczescie bylo ok. Ale na posciel czy rozki tez dziewczynki narzekaly,ja zamowilam ze sklepu Mamo-Tato i nie mam zastrzezen. Moze to zalezy jak sie trafi. W kazdym razie skoro moze smierdziec to tez polecam zeby kupowac wczesniej,bo przynajmniej zdazy sie wywietrzyc.

ja też mam sosonowe klupsia ale było skręcone w opakowaniu więc pewnie dlatego tak intensywnie pachniało drewnem

dobra spadam pomęczyłam was troszkę dodałam nowych postów

idę do łóżka mały dostał czkawki

jutro może się wkulam i zajrzę

pozdrawiamy papapappa :-* :-* :-*

Pozdrowionka Agao!! :)

A łóżeczka Klupsia kupowałyscie w necie? Jeśli tak - to mam pytanko, który model? I w którym sklepie? Ja raczj kupię takie najtańsze, tylko się zastanwiam, czy ono jest stabilne...?

Kupowalam w hurtowni Tomi,nie w necie ale oni chyba tez maja wysylke. Zaplacilam 101zl Nazywa sie to Radek X jest zwkle najprostrze,bardzo stabilne. Takie samo bylo w Smyku za okolo 129 zl. i sie ruszalo. Moze bylo zle skrecone. W tomi maja tylko juz z nowej serii ktore wygladaja ciut inaczej,grubsze nozki i inna regulacja podnoszenia poziomu materaca niz w starym modelu. W Smyku byly same stare serie z tego typu na cienszych nozkach) Jestem zadowolona i moge polecic z czystym suieniem bo lozeczko ani drgnie przy probie ruszania nim. ( w starej serii nazywalo sie chyba Radek I)

reklama
catherinka pisze:
Pozdrowionka Agao!! :)

A łóżeczka Klupsia kupowałyscie w necie? Jeśli tak - to mam pytanko, który model? I w którym sklepie? Ja raczj kupię takie najtańsze, tylko się zastanwiam, czy ono jest stabilne...?

Ja mam klupsia radek VII z szufladą, kosztowało 295zł w sklepie www.dla-dzieci.pl. Jest bardzo solidne i stabilne.

Do góry