reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hello:)

h,hi, zapytalam mojego lekarza kiedy bede mogla wrocic do domu, i co uslyszalam w odpowiedzi??zapytal czy az tak mi zle z nimi i stwierdzil, ze tak szybko mnie nie wypisze, bo stazysta sie zakochal:)tak wiec wesolo tutaj jest:)powoli sie nawet chyba przyzywczajam, bo jeststrasznie mila, a nawet rodzinna atmosfera, czasami nawet zapominam ze to klinikaa dzisiaj bylam nawet na dworku, posiedzielismy sobie na laweczce na powietrzu, co prawda tylko 20 min. ale zawsze:)

buziaki Kochane:*

reklama
Ja mam na razie termin na ostatni dzień marca :) jednak się załapałam do Was :) ale gin mi oznajmił, że jeśli wytrwam z bliżniakami do 8 miesiąca to i tak będzie dobrze. Zobaczymy co mi powie w czwartek...

Dzielna z ciebie dziewczyna Pauletta. Trzymam kciuki za szybki i radosny powrot do domu. Mysle o tobie caly czas. Chyba przytrafilo sie to nam tego samego dnia,jesli sie nie myle. Buziaki kochana(dla dzidzi tez)

hej właśnie wrocilam od ginka jest super ale jest sliczniutki ...mam zdjęcia ale nie mam na razie jak rzucić na komputer a termin sie zmienił na 8 marca :)

tak dobrze sie juz czułam...dzisiaj jak juz napisalam bylam nawet na krotkim spacerk..

a teraz znowu mam krwawienie:(((dziewczyny, ja tak strasznie sie boje:(((

reklama
Pauletta, słonecxzko trzymam za Ciebei kciuki, żeby wszystko było dobrze. Nie denerwuj się, jestes pod dobrą opieką, musi być dobrze.

Do góry