reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
PAULETTA tez trzymaj sie dzielnie. Zajeli sie toba fachowcy,wiec nic zlego stac sie nie moze. Trzymam za was kciuki. Musisz tylko duzo lezec nawet po powrocie do domu i wszystko wykonywac bardzo powoli. Bedzie dobrze!!!

wiem, wiem, wszyscy mi to powtarzaja,z tym leżeniem to nawet dużego problemu ie bedzie, bo ciagle chce mi sie spac, ale licze na to, ze nie bede musiala lezec do konca ciazy, choc jak bedzie trzeba, to dla OCZYWISCIE TAK ZROBIE.

Buziaczki Kochana:)dla Ciebie i Maleństwa:)

hi,hi, no nie wiem czy wie, ale mam nadzieje ze tak:))

a za fluidki dziekuje i chce jeszcze, bo powiem Wam ze coraz lepiej sie czuje(choc nie jest jeszcze tak jak bylo)no, ale jetem dobrej mysli:)
dobrze, ze chociaż mam z Wami jakis ontakt, moge sie wyzalic, poczytac co u Was slychac, bo tak to nie wiem co bym robiła przez całe dnie, oprocz spania, czasami jescze jakies odwiedzinki(głownie Michał, bo lekarze zezwalają tylko na odwiedziny najblizszej rodziny, żebym sie nie stresowala)pokoj mam jednoosobowy, wiec jak napisalam, albo spie, albo siedze z Michem no i pisze do Was:)

trzymajcie sie cieplutko:)

Mój też już widać ale Twój jest wiekszy :)
Jutro ide do lekarza ciekawe czego sie ciekawego dowiem
moze bede miala zdjecie usg ;)

reklama
Do góry