reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hi, fionka, ja w sobote bylam z mama na zakupach w markecie. Zajely nam 15 minut, a ja dostalam zadyszki jak jakas babcia po 70-tce!

reklama
Dziewczynki, głowy do góry! Pocieszmy się, że zostało już naprawdę niewiele! Trzeba zadbać o dobry humor, żeby sie zły nastrój maluszkom nie udzielał!

wiecie co po wnikliwej obserwacji swojego duuuużego organizmu zauważyłam, że najgorzej czuję się rano a najlepiej późnym popołudniem ::) nie wiem jaki jest związek między samopoczuciem a porą dnia ale niewątpliwie jakiś jest

Ja doskonale wiem co by mi poprawilo humor:) - nowy ciuszek, ale teraz nic fajnego i tak na siebie juz nie wloze. Pozostalo tylko czekanie. Poszlabym tez na spacer, ale nie wolno. I seksu nie wolno :(

Ale jesli przyjda wreszcie dzisiaj dlugo oczekiwane paczki zamawiane przez internet, m.in. scrabble, to na pewno wroci mi dobry nastroj ;D (czekamy juz na nie poltora tygodnia)

ja też chcę fajny ciuszek rozmiar 38!!!!!!!!!!!!!! widziałam w h&m fajne wiosenne kurtki ale oczywiście kupiłam body rozm62 i komplecik z polarku , a jak juz będę mogła sobie kupić coś w normalnym rozmiarze, to kurtek napewno już nie będzie buuuuuuuuuuuuuuuu

niusy od naszej Kingi:
okazało się, że Kinga ma duże rozwarcie jak na ten tydzień ciąży, jeszcze dokładnie nic nie wie, ale chyba zostanie dłużej w szpitalu
dzisiaj miała robione USG - z Karolinką wszystko dobrze! pokazała lekarzowi i Kindze jęzor  :D
Kinga przesyła Mamusiom serdeczne pozdrowienia

ha ha mądrutkie dziecko, co jej będą tam zaglądać ;) dobrze że z malutką ok, ale czy to rozwarcie oznacza , że karolinka pcha się już na świat? i co robią lekarze czekają na rozwój wydarzeń czy próbują jeszcze kingę przetrzymać z brzuszkiem?

Witam dizsewczynki weóciłam dziś właśnie ze szpitala - prawie miesiąc mnie nie było i duuuużo mam czytania. mam leżeć i sie nie wysilać brać fenoterol do końca ciąży i zero sexu :(- jakoś przeżyje. Pozdrawiam Was wszystkie może później zaglądne teraz się kładę pa

reklama
właśnie Kinga dosłała mi nast. sms:
z rozwarciem nic nie zrobią, Kinga może wstawac tylko do WC, musi bezwzględnie leżeć
jesli skurcze się uspokoją - jest szansa na wypisanie do domku
lekarze mówili Kindze, że KArolina za bardzo pcha się na świat! a to za wcześnie - drogi rodne pozamykane, Karolinka jeszcze nie gotowa do zycia poza łonem mamy, zresztą same wiecie

Do góry