reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hi, fionka, ja w sobote bylam z mama na zakupach w markecie. Zajely nam 15 minut, a ja dostalam zadyszki jak jakas babcia po 70-tce!

reklama
Dziewczynki, głowy do góry! Pocieszmy się, że zostało już naprawdę niewiele! Trzeba zadbać o dobry humor, żeby sie zły nastrój maluszkom nie udzielał!

wiecie co po wnikliwej obserwacji swojego duuuużego organizmu zauważyłam, że najgorzej czuję się rano a najlepiej późnym popołudniem ::) nie wiem jaki jest związek między samopoczuciem a porą dnia ale niewątpliwie jakiś jest

Ja doskonale wiem co by mi poprawilo humor:) - nowy ciuszek, ale teraz nic fajnego i tak na siebie juz nie wloze. Pozostalo tylko czekanie. Poszlabym tez na spacer, ale nie wolno. I seksu nie wolno :(

Ale jesli przyjda wreszcie dzisiaj dlugo oczekiwane paczki zamawiane przez internet, m.in. scrabble, to na pewno wroci mi dobry nastroj ;D (czekamy juz na nie poltora tygodnia)

ja też chcę fajny ciuszek rozmiar 38!!!!!!!!!!!!!! widziałam w h&m fajne wiosenne kurtki ale oczywiście kupiłam body rozm62 i komplecik z polarku , a jak juz będę mogła sobie kupić coś w normalnym rozmiarze, to kurtek napewno już nie będzie buuuuuuuuuuuuuuuu

niusy od naszej Kingi:
okazało się, że Kinga ma duże rozwarcie jak na ten tydzień ciąży, jeszcze dokładnie nic nie wie, ale chyba zostanie dłużej w szpitalu
dzisiaj miała robione USG - z Karolinką wszystko dobrze! pokazała lekarzowi i Kindze jęzor  :D
Kinga przesyła Mamusiom serdeczne pozdrowienia

ha ha mądrutkie dziecko, co jej będą tam zaglądać ;) dobrze że z malutką ok, ale czy to rozwarcie oznacza , że karolinka pcha się już na świat? i co robią lekarze czekają na rozwój wydarzeń czy próbują jeszcze kingę przetrzymać z brzuszkiem?

Witam dizsewczynki weóciłam dziś właśnie ze szpitala - prawie miesiąc mnie nie było i duuuużo mam czytania. mam leżeć i sie nie wysilać brać fenoterol do końca ciąży i zero sexu :(- jakoś przeżyje. Pozdrawiam Was wszystkie może później zaglądne teraz się kładę pa

reklama
właśnie Kinga dosłała mi nast. sms:
z rozwarciem nic nie zrobią, Kinga może wstawac tylko do WC, musi bezwzględnie leżeć
jesli skurcze się uspokoją - jest szansa na wypisanie do domku
lekarze mówili Kindze, że KArolina za bardzo pcha się na świat! a to za wcześnie - drogi rodne pozamykane, Karolinka jeszcze nie gotowa do zycia poza łonem mamy, zresztą same wiecie

Do góry