reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

oj Azik! Trzymaj się kochana i bądź obrażona :)

Mój bez żółtaczki, nie lubi alkoholu. Ja częściej jestem wstawiona, niż Rafał. >:D

Byłam dziś na wigilii szkolnej i było bardzo sympatycznie. Dzieciaki bardzo cieszyły się na mój widok ;D

Kupiłam sobie podkład do twarzy i jestem w szoku, bo wypatrzyłam niemiecką wersję tego, który używam i zapłaciłam 10 zł (pan opuscił mi z 15), a w sklepie kosztuje 29,90.

A teraz jestem w trakcie tworzenia pierników na choinkę. Ciekawe co mi z nich wyjdzie??

reklama
azik też się mszcżę ostro jak mnie coś wkurwi więc dla mnie to nic strasznego ani wrednego też torturuję

cieszę się że wszytsko oki i siedzisz na święta w domku oby tak do końca

kinga
zostanie coś ztych pierników na tą choinkę bo u mnie byłoby krucho ;D

Azik powkurzaj się jeszcze trochę, a potem daj spokój :) ja to bym czasem chciała, żeby to moje szczęście polazło gdzieś z kolegami. Bo jak od tej pory tylko ja chodziłam na piwo ( i to zwykle z kolegami, bo kobiet w moim towarzystwie jak na lekarstwo).. teraz grzen się chyba cieszy że będę uwiązana... i to on mi zwykle robi awantury bo ja tracę poczucie czasu a ...on czeka. I wybacza. na razie :)

pierniki wyszły, ciekawe tylko czy zjadliwe? Nie próbowałam. Kształty też jakby z kosmosu (ze mnie taka "plastyczka", jak z koziej...) :D

dziwczyny POMOCY!!!!!
zaminila mi sie czcionka na forum bb i nie wiem co zrobic aby byla normalna. tzn strasznie mi sie powiekszyła i az mnie od tej wielkosci oczy bola

help!!!

ja po żelazie osttanio wystrój butów i skarpetek mojego misia też zmieniłam niestety się nie spóźniłam bo gdybym się spóźniła zdążyłabym zmienić wystrój tylko łazienki a nie mężą

wszyscy już śpią
no to DOBRANOC
to odwołenie podatkowe mnie wykończyło - do teraz pisałam i nie skończyłam i jutro skoro świt dalej
uch ........

reklama
Do góry