reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
moja mama robi bigos i piecze coś tam ja nie wiem jak tu nie zjeść za dużo w te święta żeby brzuch nie bolał ::)

ja na dziś zaplanowałam porządki w dużum pokoju (luzik) i w sypialni (mniejeszy luzik)
A wieczorem jedziemy do teściów, bo Rafała tata wraca z morza ;) Cieszę się :)

Jutro będę robić śledzie i ciasta, resztę zakupów, ubiorę choinkę

No tak. Intuicja na nic. Naszej Olence wyrosl siusiek :) Na dzisiejszym usg doktor powiedzial " chlopak jak byk" udokumentowal to nawet robiac zdjecie siusiaka.

ale ja wam zazdroszczę!!!
a ja teraz obiad męczę tzn robię i to na raty
rano surówka teraz mięso a za jakiś czas ziemniaki

KingaP pisze:
ja na dziś zaplanowałam porządki w dużum pokoju (luzik) i w sypialni (mniejeszy luzik)
A wieczorem jedziemy do teściów, bo Rafała tata wraca z morza ;) Cieszę się :)

Jutro będę robić śledzie i ciasta, resztę zakupów, ubiorę choinkę

ja jutro robię sałatkę jarzynową i śledziową + śledzie + krokiery z kapustą i grzybami + kapustę z grochem ;)
dziś zrobiłam masę ciasteczek, po świętach mamy gości, będą w sam raz ;) jeszcze zrobię sernik wieczorem i rybę po grecku
w sobotę rano zrobię barszczyk i zupę grzybową i luzik!!!

w międzyczasie pieczenia ciastek pucuję mieszkanie ;)

Osinka! Ty to masz powera!! Ja mój luzacki duży pokój wysprzątałam, chociaż czas wykonania się przedłużył... A teraz sypialnia, gdzie pełno pierdółek...

reklama
a ja odpuściłam pieczenie ciastek, bo zaraz po świętach jedziemy do kumpeli, która odłożyła dla nas ciastak, a ja stwierdziłam że upiekę nan nowy rok. a poza tym blachowego ciasta jest sporo i za dużo byłoby słodkiego - po co mamnie niepotrzebnie nad ranem po wycieczce do ubikacji kusic ??????????

Do góry