reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
byś musiała qwiedzieć i widzieć jak ja męczyłam laski zresztą ciebie też o wlkejanie zdjęć suwaczków itd

a napis bardzo ładny :)

hi hi- tego co napisowi brakuje w uroku nadrabia wielkoscia!!!!Maz obiecal ze mi zrobi ladniejszy! ( trzymam go za slowo)

dziewczyny czy wam też jest tak ciężko. nie mogę spać. nie mogę oddychać nie mówiąc już o tym, że nie mam siły się pozbierać i zrobić porządków świątecznych, siedzę w domu na L4 i powinno być mi lżej bo mogę dużo odpoczywać ale jak tak dalej pójdzie to święta przywitam w niemożliwym bałaganie z strzechą zamiast włosów na głowie i w przydeptanych kapciach (no szalenie atrakcyjna wizja)..... a do marca jeszcze tyle czasu
no to sobie pomarudziłam  :(

fionka po pierwsze mam zakaz sprzątania od lekarza bo mi się brzuch spina a po drugie męczę się szybko
z oddychaniem też mam problem rosnący bzruch i wiercący się maluch uciska mi płuca jelita i gniecie żebra

nawet wszystkie okna jak są pootwierane nie pomagają - taki już nasz los ;)

w nocy strasznie ciągnęło mnie w dole brzucha i przy kręgośłupie po lewej stronie dostawałam zawału ale rano zadzwoniłam do gina i mi oznajmił ze tak może być

a macie tak ze boli was na gorz brzuchol? tzn wszystko co jest ponad dzidzia te przepony, watroby i inne roznosci?? bo ja czasem nie moge wytrzymac a wczesniej tego nie bylo i nie wiem czy sie wybrac do lekarza czy to mormalne

reklama
Mnie czasem boli (wtedy się cieszę, że maluch leży głównie w poprzek i nie jest gorzej)- rośnie maluch, macica wywalcza sobie miejsce i uciska na narządy wewnetrzne. Wydaje mi się, że to normalne, choć nieprzyjemne...

Do góry