reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
mam nadzieję ze w wigilię będą dobre warunki jazdy bo moi rodzice 300km będą do mnie jechać i chyba lepszy deszcz i temperatura w + niż chlapa albo śnieg

Hej dziewczyny :) Dawno mnie tu nie bylo- najpierw zajelam sie bardzo intensywnie szukaniem prezentow dla rodzinki, potem maz unowoczesnial komputer, co skonczylo sie niemoznoscia skorzystania z niego (komputera :) ) przez dluzszy czas, a potem okazalo sie, ze moja nieszczesna szyjka sie skrocila i dostalam nakaz lezenia. Wlasnie mijaja 2 tygodnie od tego nakazu- w niedziele jade na kontrole- oby wszystko bylo ok!!!
No i teraz oczywiscie nie wiem co sie u was dzialo. Na pewno nie dam rady od razu nadrobic wszystkich zaleglosci- nie mam laptopa, a siedziec dlugo mi nie wolno. Mozecie tak w skrocie na razie w tym watku mnie wprowadzic w najwazniejsze rzeczy? Potem po trochu bede doczytywac zaleglosci :)
Aha- no i prawdopodobnie bedziemy mieli coreczke :)

hey czy znacie jakieś super tanie linie lotnicze albo tani inny rodzaj przejazdu WARSZAWA_LIZBONA i spowrotem nie wiem autokar bus pociag możecie coś polecić??????????????

aniu mam nadzieje ze wszystko bedzie juz dobrze, a tymczasem odpoczywaj i nie przejmuj sie zaleglosciami, na pewno nadrobisz :) kilka tygodni i bedziesz na bierzaco hehe bo dziewczyny pisza tak duzo ze ja tez mam klopoty z nadazeniem, ;)
ale mam pytanko tak ogolnie: od ktorego tygodnia liczycie ostatni trymestr?? bo ja co chwile spotykam w roznych opracowaniach rozne sposoby liczenia.

aniam coraz więcej nas tu z krótką szyjką ja zobaczę co mi dzisiaj powie lekarz od ostatniej wizyty minęły 3 tyg i mam pietra co tam u mnie słychać ::)

reklama
Do góry