reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ty juz zaczelas III trymestr Agao:)
A kto ma jeszcze problem z szyjka?
Moja na ostatniej wizycie byla miekka i skrocona, ale na szczescie zwarta. Mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej, a przynajmniej tak samo. Staram sie lezec, ale obiadki robie, bo od lezenia zwariowac mozna.

wg mnie już zaczęłaś III trymestr - masz skończony 27 tydzień i wchodząc w tydzień 28 zaczęłaś ostatni trymestr; ale to wg mnie; zapytaj dziś swojego gina najlepiej

no miałam na myśi III trym ale mi się za mało wcisnęło

w mojej knidze mam : 6 miesiąc(21-24 tc)
7 mies(25-28tc)
8 mies(29-32)
9 mies (33-36)
10 mies (37-40)

Aniam pisze:
ty juz zaczelas III trymestr Agao:)
A kto ma jeszcze problem z szyjka?
Moja na ostatniej wizycie byla miekka i skrocona, ale na szczescie zwarta. Mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej, a przynajmniej tak samo. Staram sie lezec, ale obiadki robie, bo od lezenia zwariowac mozna.

Aniu, moja szyjka ma nadal 2cm, ale jest zamknięta na szczęście :)

reklama
Do góry