reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Byłam dziś rano u ortopedy. Niestety, nie można określić co mi jest w tej chwili. Dopierow po porodzie jak bedzie można zrobić RTG. Na razie przepisał mi Voltaren, ale ja jakoś się boję tej maści, kojarzy mi sie z dosyć mocną. Poruszał moją noga i powiedział, że być może to biodro boli mnie z przyczyn ciążowych, a być może robią mi się jakieś zmiany. No rewelacja, sama też to wiedziałam. Problem jest taki, że w nocy nie mogę leżeć na tym boku, a w dzień ma problem z chodzeniem... :(

reklama
wzięłam trzecią dawkę, na razie nic się nie dzieje. nawet ciśnienia mi isoptin nie obniżył. a chyba najwazniejsze że nie spina się sam z siebie brzucholl.

kurczę wstaję o 10 nie śpię w dzień a w nocy zasypiam około 2 nie chce mi się spać co jest grane

jutro idę do gina no dzisiaj już ma dyżur w szpitalu już do niego dzweoniłam i sama rozmowa z nim poprawiła mi nastrój jednak już boję się na zapas co mi tam jutro oznajmi

Agao- ja tez budzę się w środku nocy, a potem cały dzień padam ze zmęczenia. Poza tym siedzę w domu i trochę się nudzę, dużo czytam ale głównie to się obijam z kąta w kąt.

Dziewczyny wy też tak macie że wkurza was do granic możliwości gadanie że np jak będzie dziewczynka to musicie jej kupić sukieneczki z falbankami albo że baldachim do łóżeczka innymi słowy dobre rady jak macie wychowywać wasze dzidzi i w co je ubierać??? Nie wiem może ja mam jakieś ała na tym punkcie??

agawa jeżeli ktoś by mi tak truł to nie ręczę za siebie...Ja kupuję to, co chcę dla swojego dzidziusia i nikt mi się nie wtrąca. Siostra spełniła ostatnio swoje marzenia i zrobiła zakupy dla mnie na urodzinki w Smyku dla mojego dzidziusia ale ... taki słodki pajacyk i ręcznik dostałam, że tylko się cieszyć ;)

Tylko pozazdrościć. U mnie wszyscy doradzają co i jak ma wyglądać w szczególności koleżanka która swoje drugie dziecko straciła 3 tygodnie po narodzinach. nie umiem jej powiedzieć aby sie odwaliła. :(

reklama
Do góry