reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Agao fenoteral to takie świnstwo- drżą po nim ręcę a serce wali jak oszlałe- dziewczyny leżące ze mną strasznie źle się po nim czuły- i musiały brac leki osłonowe- isoptin i kalipoz

reklama
ispotin biezrze się pół godziny przed fenoterolem żeby nie było tych drżeń
ale większości lekarzy zdaniem lepszy fenoterol niż psychotrop

nie byłam w szkole juz od zjazdów, powinnam, teraz pojechac, bo czuje ze to ostatni raz przed rozdwojeniem sie...

ale nie mam siły - rano pociag (przesuneli w nowym rozkładzie) 3,5 godziny wjedną stronę, zajęcia 9 godzin, nocleg na stancji, bagaż,

no i co ja mam zrobić ?!?!

do marca 6 zjazdów mi przepadnie.

filologię polską - podyplomowo...

kasia nie dołuj się,

wiem, że namąciłyśmy Ci trochę w głowie, ale to Ty wiesz czy masz zaufanie do swojego gina, jeżeli nie - poradź sie innego.

już niewiele przed nami, jestesmy w 7 miesiącu - najbezpieczniejszym jeżeli chodzi o dzidzi - więc cieszmy się świętami ;)

dzisiaj robiędekoracje świateczne w domu...

ok 14 przyjedzie "teściowa" a na kolację "tesciu"

kumulacja czy co ?!?

Azik - ja wzięłąm dziekankę na ten rok - jak pomyslałam sobie o 9 zjazdach w semestrze zimowym (od piątku rano do niedzieli wieczorem), dojazdach z W-wy do Białegostoku + 800 godzin praktyk w szpitalu (na oddziałach typu Oiom, onkologia, neurologia)... Machnęłam ręką - szkoda zdrowia i nerwów. Wrócę w październiku. Trochę mi szkoda, ale wolałam wybrać "mniejsze zło"

Szkoda tylko, że ta "kumulacja" nie pociąga za sobą finansowego wzlotu ;D

reklama
Do góry