reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Tez sie ciesze ze Agao sie odezwala i ze wzystko u niej w porzadku.
Ja tez mam ostatnio jakies problemy z logowaniem sie na forum..nie wiem jakie sa tego przyczyny.
Bylam na uczelni, u mojej promotor pani rektor i zmienilam temat magisterki- bede pisac na temat kobiet i internetu-najpierw musze dotrzec do jakichs ksiazek o internecie, by zaczac pisanie czesci teoretycznej.

Dziewczyny Żona też jest w szpitalu - na naemię - jej mąż napsiał mi na gg, ale nie podał szczegółów. Miejmy nadzieję, ze szybciutko do nas wróci. Tak już uprzedzam z góry, żebyście się nie martwiy.

Azik..czy chce??? Ja ich po prostu pragne i pozadam!!!! Bardzo by mi pomogla chociaz bibliografia- bo wiekszosc ksiazek ktore znalazlam do tej pory o internecie to te ktore ucza projektowania stron internetowych itp.

juz wysłałam ani prosbe o przesłanei pracy i reszty papierków. jak dostanę pliki to przeslę Ci na @, zobaczę co ma w papierkach, to w razie czego przeslę pocztą.

cześć strasznie wolno chodzi mi ten cholerny komp chyba się zawirusował odrpbaczyłam go ale nic nie pomogło
czuję się oki chociaż po ostatnim mam psycho zrypane i dochodzę do siebie

wczoraj kontrolne usg robił mi dr Raczyński takiego gnoja nie widziałam jak żyję
najpierw mi powiedział niech pani rożłoży nóżki chyba pani wie jak to się robi potem powiedział że posmaruje patyczek (sondę dopochwoaą) bo mi konciki ust popękają , zaczął oglądać szyjkę i maluszka i zaczął robić głupie miny pytam go co jest grane a on mi odpowiedział że nie zastanawia się nad badaniem tylko nad stanem swojego konta, potem zapytał kiedy i u kogo robiłam usg i stwierdził żer dzidzie ma powiększone jakieś bicze boczne w mózgu tj że jest asymetria powyżej 1 milimetra no i mnie może w 5 sek nastraszyć na 100 sposobów

zaczęłam ryczeć jak poszłam na oddział trzech lekarzy łącznie z dr Jaczyńską sprawdsdziło te wyniki i powiedzieli że p o pierwsze wszystko jest w normie a po 2 nawet jak jest jakas asymertria to 1mm to może być błąd ręki aparatury a nawet jak jestt to nic nie znaczy

a ten debil mnie tak nastraszył że ryczałam do dzisiaj i zamartwiam się o mhoć 3 innych lekarzy połóżyło jego diagnozę

masakra

reklama
Agao to rzeczywiscie gnoj!!!!!!!!!!!!!jeju trzymaj sie cieplo dobrze ze juz wszytsko ok ... mam nadzieje ze juz bedzie wszytsko wporzadku glowka do gory przesylam ciumaski dla was:)

Do góry