reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
a u mnie od piątku się zaczyna szał wymiany wykładzin, przyjeźdża kuzyn, a Krzysiek bierze wolne. chyba sięwyproadzę do koleżanki. :p

ja na serio muszę się wynieść z domu...
Sąsiad bedzie skuwał z podłogi lastriko, a Rafał chyba bedzie malował kuchnię.....
Co najlepsze zebrał się, jak mu sie urlop skończył ;-)

idę się ubierac, bo zaraz jadę robic wywiad środowiskowy co jedna kunda gadała na mnie jak dostała opiernicz ode mnie za wtrącanie się w nie swoje sprawy.

bo teściowa się poskarzyła swojej bratowej, ze ja jej nie szanuję. ta zadzwoniła z w-wy (teściowa dała jej mój numer). zrobiła się wielka heca, bo ta po mnie zaczęła jechac. ja się wnerwiłam i ją opierniczyłam, a potem teściową tez - za dawanie numeru telefonu mojej mamy.

a ja w tych papierkach to chyba zginę. Właśnie mnie skarbówka dopadła, że nie złożyłam pitu za 2004 rok. a ja nie mogę sobie przypomnieć, czy go złożyłam :mad: miałam wtedy obronę, waliło mi się wszsytko na głowę, ktoś powiedział że jako doktorant nie muszę no i chyba posłuchałam..
mam nadzieję, że nie wlepią mi żadnej kary

a skorpionki to paskudne znaki ;) pozdrawiam wszytkie bez wyjątku.

a ja poproszę o zmianę terminu na 4 marca(wcześniej miałam termin na 5 marca, ale nie wiem czemu zapisana zostałam pod listą)

reklama
dziewczynki a jak to jest z tym dodatkiem 500 zl. komu przysluguje?? wiem ze placi albo zus albo mops (zalezy czy sie pracuje czy nie) a oprocz rodzinnego (jaki prog zarobkow?) sa jeszcze jakies dodatki??

Do góry