reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

oj, aqua wspolczuje. mi bartek tez zaczal takie cyrki wyczyniac- to chyba pzrez to ze oni wiedza ze nie mozemy dzwigac wiec na rece sie nei wezmie :sorry2:
a co do tej babki- to udana- ciekawe czy sama ma dzieci skoro tak sie wymadrza :wściekła/y:

reklama
Witam Was dziewczynki serdecznie po kolejnej dluzszej nieobecnosci. Jestesmy teraz w PL i planujemy juz zostac co strasznie mnie cieszy. Dostałam sie na staż do US a maz prace we Wrocławiu takze to juz jakis poczatek. Emi na razie pilnuje kolezanka bo w zlobku nie ma miejsc i nie wiem co bedzie dalej bo kolezanka tylko do konca wakacji moze, ale czas pokaże. :tak:

witaj Kasiula i pisz z nami dzielnie :tak: Przeniosłyśmy się na pogaduchy :-D

Cieszę sie, że dostałas staż i Twój mąż pracę ma w PL. Życze powodzenia :tak:

Witaj Kasiula cieszą mnie takie powroty jak WAsz:tak:
ja nie mogę się doczekać, kiedy moja kuzynka z rodziną w końcu zjedzie z Anglii, ostatnio mówiła, że jeszcze maX 3 lata ale kto ich tam wie... Natomiast szwagierka z rodzina wyjechała w kwietniu i są tacy zachwyceni, że zostają na stałe:-(

Dziewczyny wysylalyscie ostatnio linki swoich lazienek czy moge prosic jeszcze raz?pochwalcie sie :-)
szukam bo mamcia moja wbudowala domek a podobalo mi sie kilka waszych pomyslow szczegolnie te bambusowe czy cos PLISSSSSS pomozcie!:-p

Kasia fajnie ze u was wszytsko wporzadku:-)bedzie juz teraz tylko dobrze zobaczysz wazne ze pracka jest i jestescie tam gdzie wam najlepiej:-)

Karolkaz dziekuje :-) wlasnie tak sobie ogladam ta strone i bardzo ladne maja te pltki podoba mi sie tez Fantazja i Altea/abir verde poszukuje czegos wlasnie zeby fajny klimat robilo miedzy w sauna a jaccuzi;-)

Witamy wszystkich po wakacjach!!!:-):-):-)
Znaczy naszych wakacjach, bo juz niestety wojaze zakonczone i jestesmy z powrotem w obrzydliwie mokrej Irlandii:-:)-(
W domku bylo super! Mamusia nas rozpieszczala na maxa i teraz nie wiem za co sie zabrac bo mi z lenistwa rece do ty..a przyrosly:-D:-D

Wszyscy mamy sie dobrze, Ella opalona i "wyplywana" w jeziorze i morzu za wszystkie czasy. Bylismy kilka dni w Sopocie jak Alan do nas przyjechal i bylo Bosko! Pogoda dopisala, czysta rewelacja.
Dzidzia rowniez ma sie dobrze i juz kopie od dwoch tygodni a dzis nawet widzialam jak brzuch sie ruszal po raz pierwszy od kopniakow:tak::tak::-):-)
Zapomnialam napisac, ze Ella juz nie uzywa pieluch. Nauczyla sie w tydzien i miala moze wszystkiego ze trzy wpadki i wola slicznie i siusiu, i kupke i nie ma zadnego problemu! Dzielny zuszek.

Pozdrawiamy wszystkich bardzo mocno i lece czytac co u Was! Buziaki!!!!

reklama
Do góry