reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
osinka tylko musisz wrocic do Pl i zrobic prawko za unijne pieniązki wtedy yulko placisz za egzamin 220z ł no chyba ze chcesz wydac za kurs ok 4500 złja trzymam kciuki za B jak i za D :)

osinka tylko musisz wrocic do Pl i zrobic prawko za unijne pieniązki wtedy yulko placisz za egzamin 220z ł no chyba ze chcesz wydac za kurs ok 4500 złja trzymam kciuki za B jak i za D :)

a cos Ty!!! nie wracam
jak mnie zatrudnią w firmie autobusowej, podpiszę "cyrograf", że przez 3 lata się nie zwolnię, to mi za free zrobią prawo jazdy na autobusy :cool2:
to tylko mrzonki, jeszcze nie mam B....:rofl2::rolleyes2:

kochane moje bedzie chyba drugi chlopczyk ;-)

bylam dzis na usg, ale nei widziala "calego" sprzeciku wiec mam pewne podejrzenie ze to nie jest takei calkiem pewne ;-) wiec zobaczymy nastepnym raezm :-p

poza tym wazy juz pol kilo i bryka jak szalony/a :-)

super ale poczekajmy jeszcze troche moze cos sie zmieni i nie bedziesz jedynna kobitka w swoim domku :)Osinka no dobra nie wracaj , ale ja weim ze B to pestak bedzie dla Ciebie buziolki dla wszystkich

no ja wlasnie mam przeczucie na dziewczynke ;-)

ale zobaczymy, moze faktycznie sie okaze ze gin sie pomylila i tylko pepowine podejrzala miedzy nozkami :-p

reklama
Magda - gratuluje jeszcze raz - ja byłam na bank pewna, ze u mnie będzie drugi synuś a będzie córcia wiec moja intuicja zawiodła ale trzymam kciuki ,ze twoja sie sprawdzi

Do góry