reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Mokkate ależ Ty tajemnicza jesteś:happy:Pojawiasz sie i znikasz:ninja2:Napisz coś więcej. Jak Twoje dziewczyny?

dziewczyny, zdradzę Wam się:-p kupiłam sobie książkę z testami i książkę z kodeksem drogowym i chcę iść na prawo jazdy...
już mam w domu aplikację, musze ją tylko wysłać

szczerze mówiąc chyba głupia jestem, bo strasznie trudne te testy mi się wydają i wszystkie odp są dla mnie dobre :zawstydzona/y: to prawko to rozkręcę chyba za pół roku w tym tempie... :cool2:

Osinka brawo, pierwszy krok do przodu już zrobiłaś, a z Twoim zapałem to za miesiąc pewnie powiesz nam, że juz masz prawko:-D

reklama
w sumie nie muszę wyjeździć, ale chcę... mam 3 opcje, mogę :
[FONT=verdana, sans serif] - wykupić lekcje u instruktora
- nauczyć sie jeździć na aucie znajomego (który ma prawo jazdy ponad 3 lata i wiek ponad 21 lat) - wtedy musi on zmienić ubezpieczenie by znajdowało sie na nim również twoje nazwisko
- kupić samochód, ubezpieczyć go na siebie i uczyć sie jeździć ze znajomym mającym prawo jazdy ponad 3 lata i wiek 21 lat

musimy rozpatrzyć co najbardziej się opłaca... instruktor będzie mnie uczył, a z Krzyskiem kłóciłabym się cały czas;-):-p no i nie mielibyśmy co zrobić z Agatką, a nie chciałabym uczyć się jeździć z dzieckiem (nie ma takiej opcji)
[/FONT]

Do góry