reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Iwoszku :-):-), mam nadzieję , że już przytulasz malutką Bogusię:tak::-D, jeśli nie to nadal trzymam kciuki !!!
Chyba fajnie tak w maju rodzić, piękna pogoda, dobre nastroje, niestety nie miałam okazji,
za to dla nas maj dwa razy okazał się być płodnym miesiącem (i Kazik, i Zosia zostali w maju poczęci:-D:-D)

Mam wiadomość sprzed ponad godziny.

Iwonie odeszły wody, ale nie ma skurczy, dostała oksytocynę :baffled: Piotrek nie może być przy porodzie ze względu na rota :baffled: Także mocno zaciskać kciuki, proszę :-)

O jasne!!!! Az mi serce bije w potrojnym tempie!!! Iwonko sciskamy kciuki i czekamy na Bogne!!!!! Trzymamy zeby poszlo szybko i jak najmniej bolesnie!!!!

Iwoszku kochany !!!! trzymam kciuki - to nas zaskoczyłaś, bo miałaś poczekać do egzaminu:dry:

Rozmawiałam chwile temu z Piotrkiem. Iwonka pod kroplówką, bo nie ma za dużego rozwarcia. A P. jest pod salą, bo wszystkie sale od porodów rodzinnych są zajęte :baffled:

reklama
Do góry