reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kinga -a ja siedzę jak na szpilkach. a co do "zajętości" porodóek - fakt, kobiet z brzuszkami jest mnóstwo.

reklama
a ja właśnie ostatnio powiedziałam Rafałowi, że mało jest kobitek w ciąży. Rafał zdziwił sie, bo znowu jego spostrzeżenie są przeciwne :) Ale fakt, moje "pole widzenia" to moja dzielnica :baffled:

to jej poród przebiega dokładnie tak jak dwa lata temu u mnie ...

ale było szczęśliwe zakończenie. Mam tylko nadzieję, że jej szyjka puści szybko i więcej iwosz się nie będzie męczyć.

Jestem umówiona z Piotrkiem na telefony, więc będe informować na bieżąco :)

sytuacja na porodówce iwosz jest następująca:

Wzięła zzo, bo bolało ją bardzo, teraz zbiera siły do ataku :tak: Pozdrawia wszystkich!

Siedze jak na szpilkach i trzymam kciuki za naszego Iwoszka-zeby jak najszybciej to poszlo!!!
Ciekawa jak wyglada Bogna-juz sie nie moge doczekac pierwszych zdjec!!!
Kingus dzieki za relacje!!!

reklama
sytuacja na porodówce iwosz jest następująca:

Wzięła zzo, bo bolało ją bardzo, teraz zbiera siły do ataku :tak: Pozdrawia wszystkich!

szok - identycznie było u mnie - około 15 zzo po mega skurczach i zerowym rozwarciu:szok:

dla pocieszeia iwoszki - u mnie długo długo nic, a między 17 a 18 nagle z 2 cm pełne rozwarcie

trzymam kciuki najmocniej jak się da!

Do góry