reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Dziewczynki, chciałam się z Wami podzielić naszą radością: przedwczoraj zrobiłam test i ... dwie kreseczki :):):) Więc w grudniu powinna powiększyć się nam rodzinka :)

No, ale to dopiero trzeci tydzień, więc pukam w niemalowane, żeby wszystko było dobrze i czekam na wizytę u gina.

reklama
Kasianka - zakupiłam sobie kolejny biustonosz w wersji XXL ;-) - polskiej firmy, ŁADNY!!, w sensownej cenie i ... w kolorze liliowym :-) - jednak można ... :tak::-D

Kinga - zaczynamy ósmy miesiąc!! już coraz bliżej :-)

Koga - bierz się do pracy, bo cię wszystkie marcówki wyprzedzą ;-)

mam wrażenie,że rok 2008/2009 zostanie opanowany przez rodzeństwo dzieci z marca 2006 :-)

Pytia - gratulacje Kochana!
A my jutro zaczynamy przedszkole pelna geba, start o 8.45 (aby na sniadanko sie zalapac) i do 15tej, 15.30 mysle bedzie tam Lolek, mam stres ogromny, ciekawa jestem jak to bedzie. Ale musze byc dobrej mysli, bo nie ma innej mozliwosci, a Karol przywyknie, nie On pierwszy i nie ostatni wiec BEDZIE DOBRZE - oby :-)

reklama
Do góry