reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kaśka76 pisze:
Osinka a nie z heymama - mnie od boleckiego właśnie korciły spodnie jesienna oliwka, ale w końcu odpuściłam, bo stwierdziłam, że są mi potrzebne grubsze spodnie.
Napisz mi proszę jak kupiłam rajstopy w opcji kup teraz i napisałam do gościa jakie chcę kolory i coby mi napisał ile mam mu przelać za przesyłkę (kilka par rajstop) a on się nie oddzywa , to co teraz zrobić? aukcja jeszcze się nie skończyła?

Kasia - bolecky to wcześniej heymama i heymama2, nie na darmo zablokowali babie 2 konta, a ja głupia pomyślałam, skoro ma pozytywne komentarze teraz, to ok :(
tylko nie mów, że kupiłaś rajstopy u miloha... bo to wtopa
zawiadom allegro, podaj nr aukcji i napisz, że nie masz kontaktu ze sprzedającym - żeby Ci później negatywa nie dosadził... tfu tfu

reklama
spróbuję do niego zadzwonić, bo świnia jest, że nie odpisuje na maile. nie nie z miloha, od tego człeka, który nie odpisuje mi. się poświęcę i stracę kasę i zadzwonie, ale opieprzę.

Ja dlatego na Allegro nie kupuje- raz moj maz stracil w ten sposob 150 zl- zamowil pamieci do kompa, a siew okazalo, ze sprzedajacy to lipa, wielki oszust i sprawa jest na policji.
Natomiast co do sklepow internetowych jestem z nich zadowolona. Zwlaszcza z 9fasion i Pieknamama.Solidni, szybcy i mili. A z Bebefield zrezygnowalam po tym jak mi nie odpowiedzieli na maiila.

Kasia, ale jak poszukasz, to np. w Pieknej mamie znajdziesz wiele rzeczy od Bebefielda (jest tam taki fajny gruby, chyba ciemnobrazowy sweter), a oni sa znacznie solidniejsi. Juz sprawdzilam :)

Aniam: dzięki za informację - o niego mi chodzi.

DZIEWCZYNKI MASAKRA - rurki od ciepłej wody w ścianie nam pękły właśnie - jutro kucie, wymiana i betonowanie. ale cyrk

reklama
Do góry