reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dziekuję dziewczyny za kciuki!! wrociłam zadowolona, bo okazało się, że ząbki zdrowe, dentystka społowała mi tylko "dwójkę" bo mi się ukruszyła uffff

reklama
teraz z innej beczki - wiem, że też kupujecie na allegro

chciałam Was przestrzec przed sprzedawcą bolecky - tydzień temu kupiłam spodnie, od razu wysłałam pieniądze i CISZA!!! zero odpowiedzi na meile, teraz ja dorwałam na gadu-gadu, a ona nie wie o co chodzi!!!! nie wie czy wyslala paczkę, czy wpłaciłam pieniądze!!!! nie może sprawdzić konta - bankowości internetowej!!!! i jeszcze sie licytuje, że pewnie nie wpłaciłam pieniędzy!!!!!!!!!
ale mną zatrzepało!!!!!
drugi raz mam problem - drugi raz z odzieżą ciążową!!!!

osinka to strasznego pecha masz,my kupujemy i sprzedajemy na allegro i nigdy problemow nie bylo wyslij mu upomnienie przez allegro,ja zawsze staram sie kupowac od osob ktoro maja sporo komentarzy tak jest bezpieczniej,chociaz nigdy pewnosci nie ma na 100%,sprawdzam i czytam komentarze.

joanna, sama mase rzeczy sprzedaję i kupuję i zawsze było ok, nigdy nie miałam problemów!!!
raz czekałam 2 tygodnie na głupie rajstopy ciążowe, a teraz na spodnie :( chyba za bardzo mi zalezy :(

Osinka: kojarzę ten nick z allegro - chodzi o te spodnie? małpa wstrętna a nie człowiek. ja chcę teraz kupić coś z sally hansen, mamie jakiś krem i Krzyśkowi żel do golenia, ale się trochę cykam. ja mam problem z bebefieldem - nie odpisują na maile, a o dodzwonieniu siędo nich nie ma co marzyć.
No dobra - udobruchałaś trochę Fasolę, ale i tak winna Ci dokopać - tak dla równowagi  ;D

no to Kasia mnie pocieszyłaś :( jak z nią przez telefon gadałam, to też mi się wydawała niesympatyczna!
to spodnie 9fashion - podsyłałam Ci linka :(

Osinka a nie z heymama - mnie od boleckiego właśnie korciły spodnie jesienna oliwka, ale w końcu odpuściłam, bo stwierdziłam, że są mi potrzebne grubsze spodnie.
Napisz mi proszę jak kupiłam rajstopy w opcji kup teraz i napisałam do gościa jakie chcę kolory i coby mi napisał ile mam mu przelać za przesyłkę (kilka par rajstop) a on się nie oddzywa , to co teraz zrobić? aukcja jeszcze się nie skończyła?

reklama
felqua!! dziękuję za komplement. To jest jedno ze zdjęć z mojej siostry ślubu (załapaliśmy się z Rafim na 3 zdjęcia u fotografa) Jak się nauczę, to umieszczę tu jeszcze inne, bo mam na płytce, a jestem chyba zbyt tępa na umieszczanie zdjęć tu, na forum. Do teh pory nie zaprezentowałam wam zdjęcia z pierwszego usg ;(

Do góry