reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Aniu - ja na tych swoich 2,5 etatu nie mam nawet 3 tysięcy !!! to jest zgroza co się dzieje!!!

gorzej od nas zarabiają już tylko pielęgniarki chyba - mówię o ludziach z wykształceniem wyższym.

wrrr

ale co do lekarzy to ja sie ciesze że u nas cisza i spokój cały czas - jeszcze nie mieliśmy problemu z powodu strajku czy czegoś w tym stylu - a TV i radia nie oglądam / nie słucham by sie nie wkurzać - i tak mam za dużo na głowie.

jutro do pracy, stanęłam na nogi i koniec zwolnienia.

reklama
magdalena - ale fajna stronka - znalazłam dobrą koleżankę z dziedzięcych lat z którą urwał mi się kontakt i umówiłyśmy się na kawe - super super

a dzisiaj Kuba doprowadził mnie prawie do zawału - na spokojnie poszłam sobie na sikunde do wu-ce-tu młody bawił się kolejką na podłodze nagle słysze przeraażający ryk - nie wiem jak on to zrobił ale przywalił gdzieś głową prawie w oko no dosłownie milimetry - najadłam się strachu

agua: to bardzo mile odnajdywac po latach swoich dawnych przyjaciol :-) mnie to bardzo wciagnelo. hehe, a moze ja cie znajde i tez cie dopisze do listy znajomych?? ;-)

kasiula: potwierdzilam oczywiscie zaproszenie :-)

matko jaka tu cisza!!!!!!!!!!!!!!!!

czy już nikt na BB nie zagląda??????

magda, karolka, kinga, osinka, mokkate, catherinka i wszystkie inne mamusie wywiało Was gdzieś???

fasolkuja hehe mile :)
a cisza cisza a pamietacie dobre czasy jak chyba nas marcowek bylo najwiecej :):tak:
teraz racja kazdy zabiegany w ciazy wiekszosc z nas sie nudzila i siadala przed kompa rzadne wiedzy o skurczach porodzie itp;-) teraz musimy biegac za dzieciaczkami :sorry2:

reklama
wymówki, wymówki :-p:-p:-p:-p

pracuję, buduję się, latam za Maksem ... a może i nawet fasolkuję - ale W PRACY zawsze znajdę czas na BB:tak:;-):-p:-p:-p

dzięki Bogu w robocie muszę być cały czas podpięta do netu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry