reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

anian pisze:
Mnie, na szczęście, zęby nie bolą, ale od końca sierpnia cierpię na syndrom "czerwonej szczoteczki". Pani dentystka powiedziała, że to normalne. Nie pomogła zmiana szczoteczki na dziecinną (bo mała) i miękką.  :(
spróbuj myć pastą BIODENT - jest bardzo dobra, działa na bolące zęby, paradondozę, nadwrażliwe zęby itp., odkąd mój mąż myje zęby tą pastą nie narzeka na ból zebów od zimnego i ciepłego

reklama
osinka Mnie nic nie boli, mi "tylko" krwawią dziąsła. Od dziś postanowiłam je regularnie pędzelkować jakąś maścią (dentystka powiedziała,że mogę). Postaram się robić to regularnie (może być kłopot) ale może mi to minie. W aptece pani powiedziała, że na to pasta nie pomoże, ale może pójdę do innej apteki - inna pani, inne zdanie. ;D

osinka chyba zostałyśmy same na placu boju...i niestety ja również muszę Cię opuścić. Łóżeczko mnie wzywa, zwłaszcza jak pomyślę, że budzik jutro będzie dzwonił o 6:55 to już marzę żeby spać.
KoLoRoWyCh SnÓw

a ja czekam na mojego mezusia....wróci do domciu z pracy ok 23.30....juz nie moge sie doczekac:)

acha!!!!!!!!!...goraco wam polecam film MARSZ PINGWINÓW :) rewelacja!!!!!!! mnie sie podobał...pewnie dlatego ze uwielbiam zwierzaki i filmy przyrodnicze :)

o rany strasznie wam współczuję z takim wstawaniem ja śpię do bólu jutro
co do zębów odpukać narazie oki właśnie je poczęstowałam michałkami mniam nie wiem co na to mój żołądek który troszkę szwankował dzisiaj idę wyczyścić moje biedne zasłodzone ząbki  ;D

wiecie co zawsze wieczorem w święto Zmarłych łapię doła myslę o tych których nie ma ze mną i co roku się boję o tatę chce mi sie wyć :( :( :(

reklama
Bylismy wczoraj wieczorem z mezem na grobach, niesamowity obraz, wszystko rozjarzone lampkami, gra cienia i swiatla,po prostu piekne. No a dzisiaj juz wyslalam meza do pracy a teraz jem sniadanko w swoim ulubionym miejscu czyli kompie. A zaraz po tym fruuuuuuuuu do lozecza z powrotem!!!

Do góry