reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

w takich chwilach nie wiadomo co powiedzieć ..............

Iwosz - będzie dobrze - wiara czyni cuda - ja tez wierze cały czas że Kuba bedzie miał rodzeństwo (mimo opini lekarzy i ze trroche się już stramy bez powodzenia ) - kochana damy rade - a teraz kochajmy naszych synków całym serduchem i tak mocno jak tylko się da -życie jeszcze nas zaskoczy

reklama
iwosz nie pojadę jednak sama, to bez sensu, wyłabym non stop, nie dam rady rozstać się z Agatką i moim mężem, nawet jakby to miał być miesiąc/dwa

poczekamy do końca roku i na wiosnę będziemy się starali wyjechać razem, jak szaleć to szaleć ;-) (to żart) - warunek - jedno z nas będzie miało legalną pracę, nic na "wariata"

iwosz po prostu nie wiem co napisac :-(......................nie wiem..........
ivka straszne uczucie dla rodzicow.................

smutno mi sie zrobilo...............

IWOSZ 3maj sie kochana usciski dla was
IVKA to straszne czekan na dziciatko i wiedziec ze cos jest nie tak pozostaje sie rzeczywiscie midlic o cud :(

reklama
Do góry