reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
iwosz wiem,że nie jest ci łatwo, ale musisz byc silna dla krzymka....
iwka nawet nie chcę myśleć jak bym się czuła gdyby to spotkało mnie...kocham moją jagódkę z całych sił i jestem wdzięczna losowi, że zadecydował za mnie i że ją mam

iwosz - przesyłam moc ciepłych myśli!

ivka - to tak straszne, że aż niewyobrażalne, nie wiem jak CI rodzice są w stanie znieść takie cierpienie, współczuję im bardzo

Ivka przykro mi bardzo.

Dzis wrocilysmy z Julcia do domku. Mala wazy 3800 i ma 53 cm ( ntuz po porodzie zle ja zwazyli iw yszlo z eklocek ma 4kg).

Sam porod duzo szybszy niz z Patrykiem tylko duzo bardziej bolesny, bo cos bylo nie tak z szyjka i znieczulenie moglam dostac dopiero przy 4cm. Obeszo sie bez nacinania, krocze mimo ze to dopiero druga doba prawie nie boli. Z karmieniem idzie nam calkiem niezle. Caluski bo placze

kati i tak calkiem spora jest julcia.a napisz jaka byla reakcja synka na nowego domownika.no oczywiscie w wolnym czasie.widze ze na razie sobie radziasz.oby tak dalej.

Akurat usnela wiec mam chwilke.

Patryk przyszedl mnie odwiedzic w szpitalu, tatus naszykowl kamre zeby uwiecznic "zapoznanie" rodzenstwa. Patryk wjechal w wozeczku do pokoju, rozejrzal sie przestraszony, zawstydzonuy, zaczal pokazywac palcem na telefon, wyjelismy go wozka a on zaraz polecial do telefonu, na mnie ani na Julke nie spojrzal podniosl sluchawke i zaczal gadac do telefonu. Potem chcial pozrywac wszelkie sprzety medyczne ze scian. Do mnie ie chcial sie nawet przytulic.

Dzis w domu tez jakby nie zauwazal dzidzi,bardzo sie wstydzil, pozniej zaczal pokazywac na nia palcem, a niedawno podszedl i zaczal glaskac po glowie strasznie sie przy tym wstydzac. Julka ma specjalny smoczek dla nowowrodka bardzo malenki i Patryk jej zabral ten smoczek, dobrze ze w szpitalu dali nam 3 sztuki bo byla by wojna o smoka.
Patrys wydaje mie sie TAKI DUZY. Wydoroslal w dwa dni:-) Bardzo za nim tesknilam w szpitalu.

reklama
KATI super ze jestescie juz w domciu małym sie nie martw wydaje mi sie ze na wszystko przyjdzie czas i malutko przyzwyxzai sie ze siostrzyczka jest w domciu a nie w brzusiu :)
u nas wczoraj smutny wieczor nawet nie wiedzialam ze emi tak bedzie tesknila za tatusiem wczoraj maz miala jakas wazna wykonczeniowke do poznego wieczora go nie bylo emi poszla spac o 21 a maz wrocil o 23 wiec sie nie widzieli a rano jak wychodzi tez sie nie widza wczoraj emi zasypiala z jeczącym tatuuu a dzis rano jak tylko sie zbudzila....tatuuuu a taty ni ma :baffled: mam nadzieje ze dzis wroci szybciej zeby mała mogla sie nim nacieszyc :sorry2:

Do góry