reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
I znow jestem jeju tyle tych watkow tutaj ze ostatnio nie wyrabiam:-pale dobrze ze piszecie jest co poczytac:-)

Sylwia Gratulacje pracy!
wiem dokladnie jak to jest z granica pracowac w fabrykach juz nie raz tam pracowalam w lodowkach tez hehe rajstopy i dresy obowiazkowo!:-D
W kazdej takiej pracy spotkalam sie z obgadywaniem i za nikim prawie nie przepadalam poniewaz ci ludzi na nerwy mi dzalali w wanie jak jechalismy w piatek byla gadka-co beda pic i kto stawia?-bo wiadomo wyplata:eek:
a w poniedzialek slyszalam-co zazygali itd...:baffled: paranoja!wiec bardzo dobrze cie rozumiem:tak:
Ostatnim razem bylam w fabryce na pare dni i zarobki nie byly duze bo na czarno ale ekipa nawet fajna i juz nie bylo takiego glupiego gadnia.
Choc oczywiscie nie wiem czy z tym sie spotkalas ale zawsze sa pytania:
gdzie mieszkasz?ile placisz za dom?i takie tam nie lubie tego to kazdego indywidulana sprawa:sorry2:no ale tak jest za granica i coz.
Moglabym wiele pisac ale juz nie bede zanudzac hehe wszytskich:happy2:

Iwosz OGROMNE GRATULACJE ZAFASOLKOWANIA!:-)
cudownie Krzymus bedzie mial rodzenstwo.
Jak sie czujesz?

Wszystkie dziewczyny ktore zdaly egzaminy lub znalazly prace wielkie gratulacje i ogromne brava!zdolniachy z was:happy2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hehehe widze ze sobie nocne pogduszki urzadzilyscie:-)

na razie praca mi pasuje-faktycznie pewnie dlatego ze tylko 2 dni w tyg-zobaczymy potem-atmosfera moze byc-ogilnie z wyjatkiem polskich dziewczyn!!!!
osinka w razie wu i mnie pytaj na gg badz pw
magdalenadobrze zes mu wygarnela-ja to tez madra jestem i pyskata ale czasem jak przychodzi co do czego to geby nie otworze
kinga halo halo gdziez ty jestes????

reklama
no cześć zupełnie nie w temacie jestem c siędzieje na forumku!!!!!!!!!!

jutro wyjeżdżamy do Wrocka, a potem do świeradowa.

pogoda kompletnie do kitu. aż 3 dni na plaży.

Do góry