reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Magda - super chruper poprostu1!!!!!!! - dwa powodzonka jednego dnia - trza by to oblać jakims dobrym winkiem i dzień miło z mężulkiem zakończyć :-)

reklama
Iwosz- gratulacje ..wielkie wielkie:tak::tak::tak::-D:-D:-Dto pamiętaj żadnych nerwusków ..przy budowie ..teraz się ułoży jak sobie zamarzysz :tak::tak::tak::-D:-D.u mnie była tez straszna bladzizna..a potem dwie krechy jak malowanie ...hehehe ja mam te dwa testy jeszcze schowane ..:tak::tak::-D:-D:-D

Madzia- no rewelcja poprostu ...mocno Cię ściskam ..wielkie gratulejszon dla Ciebie i dla Mężyka :tak::tak::-D:-D:-D:-D

dzieki dziewczyny, kochane jestescie. :tak: :-)

aqua: oczywiscie ze wieczor byl nasz :cool2: inaczej byc nie moglo :-p

dzisiaj pawel zaniesie swoje wypowiedzenie, ale sie zdziwia... oni byli pewni ze za takie "dobre" pieniadze (1.200, w porywach 1.250) pawel bedzie robil tam wszystko.
bo on tam sklep prowadzil z czesciami do aut. ale ostatio dawali mu nowe zajecia, np. ladowanie towaru na ciezarowke :eek: tak w przerwach, kiedy klientow nei bylo :no: ostatnio tez musial wozkiem widlowym jezdzic, towar rozwozic itp. to chyba przesada juz drobna.
i jeszcze obrazeni byli na niego, ze sam sie do tej troboty nie garnal. no powalilo ich... :szok:

madzia - i ja dołączam się do gratulacji !!!! (dopiero teraz weszłam na bb:zawstydzona/y:) super się cieszę i trzymam kciuki, żeby teraz dobra passa się utrzymała, oj to wczoraj wieczorem musiało się dziać jak oblewaliście podwójne zwycięstwo:tak::-D:-p

Mam takie nietypowe pytanie i wiem, że wogóle nie ta temat forumowy ale mam nadzieje, że wybaczycie
Czy któraś z Was orientuje się troche w kredytach hipotecznych - gdzie teraz najlepiej wziąść i w jakiej walucie - ja już zdurniałam - czytam te oferty banków i za chiny ludowe nie wiem na który się zdecydować - jeżeli byłybyście tak dobre to odpiszcie mi na pr żeby tu niezaśmiecać - z góry dziękuje

koga: najwazniejsze ze bartka nie obudzilismy :-p :rofl2: ale swoja droga to powiem wam ze sluzy nam to ze sami mieszkamy. mysle ze po tym doswiadczeniu latwiej bedzie nam podjac decyzje o poszukiwaniu mieszkania do wynajecia :tak:

reklama
Magdalena - hehehe nie bądz taka pewna - może cie coś zaskoczy wiesz jak to jest sters przed gzaminem ........ zdarzają się niespodziewanki

Do góry