reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

KOGA jasne ze razem razniej ja mam obmyslane zdzialac cos kolo pazdziernika listopada bo chcialabym chodzic z brzusiem na wiosne i urodzic jak bedzie ciepluchno dla odmiany zeby nie przerabiac ponownie kurtki zimowej jak worek na ziemniaki :):-D:happy2::rofl2::-p;-)

reklama
iwosz z kwietnia tez sa fajne osobki np.ja;-) no i kinga:-)

magda i jak???mezyk ma te prace?

no laseczki trzymam za wasza jazde-iwona ty obo9wiazkowo juz musisz:-p
ja sie za kolkiem nie czuje i chyba nigdy prawka nie zrobic-choc kiedys sie zastanawialam zeby tu zrobic(tutaj zdajesz testy i jezdzisz swoim autem z nalepka L przez pol roku i potem jazda-egzamin)

ja na razie tylko do pracy w pn i sob.-ale fajnie jest-potrzebowalam tego!!!
no a ze zlobkiem mam problem-trzeba placic za tydzien z gory(od poniedzialku do piatku) 150 euro(polowa mojej wyplaty by byla) no ale tak:tomek ma wolny poniedzialek ja bym miala inny dzien w tyg.wiec za 3 dni sie nie oplaca...............nie wiem czy znajde cos.............ja uparlam sie na ten zlobek i jakos nie jestem przekonana do opiekunki......................

no do pawla maja zadzwonic jurto. ale jestem dobrej mysli ;-)

co do egzaminu juz tak sie denerwuje ze szok, jeszcze jutro mam jazde o 8-10 potem 2 godzinki przerwy i o 12 egzamin. ciekawe czy mi sie uda :sorry2:

w pracy mega spiecie na linii wl. lokalu i moj pracodawca. lecialy takie slowa ze szok, z tego zdenerwowania nie wiem czy wszystko dobrze pozamykalam (kasetka z pieniedzmi) :no: wiec dodatkowy stres przez noc..

Iwosz gratulacje

A ja sie dzisiaj zapisalam do gina i zeby mi przepisal tablety anty :eek:
Mam jeszcze czas na drugie Booo

Magda - ja mam jazdę o 12 a egzamin o 13 :-)
do tej pory oblewałam na mieście za wymuszanie pierwszeństwa
nie wiem czy cię to pocieszy ale miałam spoko egzaminatorów, naprawdę ja robiłam taki błąd na który już nie mogli przymknąć oka :baffled:

Sylwia - podoba mi sie sposób, w jaki jest to rozwiązane w Irlandii

IWOSZ Gratuluję :-)

MAMAOLI Tak to oczęta mojego kochanego synka. Ciocia nauczyła go mrugać i czaruje wszystkich ;-)

hm... babeczka zamiast na g.13 wpisała mnie na g.11 - tak więc miałam 2 h poślizgu :baffled: (bo wpisałam sobie w kalendarz g. 13 i już nie zaglądałam do tego świstka, który mi dali przy zapisie) i z egzaminu praktycznego nici - termin następnego będę znała jutro

a jak u ciebie Magda???

reklama
hm... babeczka zamiast na g.13 wpisała mnie na g.11 - tak więc miałam 2 h poślizgu :baffled: (bo wpisałam sobie w kalendarz g. 13 i już nie zaglądałam do tego świstka, który mi dali przy zapisie) i z egzaminu praktycznego nici - termin następnego będę znała jutro

a jak u ciebie Magda???

ale pech!!!! zresztą pewnie tak miało być... ;-)

Do góry