reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

MAMOOLI my rowniez trzymamy kciuki oby szybko i bezboleśnie malutka zawitała na świecie:tak:

MAGA dasz rade super te studia wybrałaś ja nawet o takich nie słyszałam ;-)

u nas czasu brak na wszystko w zwiazku z czym na bb takze ale w sumie ok ja chodze dumna jak paw bo moja córcia coraz częściej przemierza pokoje na dwóch a nie na czterech tyle sie naczekałam ju z iwekszość waszych maluszków śmiga a Emi teraz się wziela do roboty hihi

reklama
dzięki za wszystkie zacisniete kciuki:tak: :-) mam nadzieje że już na dniach bede PO

Madzia udanego wyjazdu
kasiula brawa dla Emi!

Maga- dasz rade...trzymam za Ciebie kciuki...:tak: :tak: :tak:trudny kierunek.. wielkie ukłony....i wielki podziw...że przy Maluszku masz siły

Kasiula - wielkie brawa dla Emi...a ja się zastanawiam kiedy mój Antoś wieźmie się tak do roboty zacznie chodzić

Ja też pojawiam się okazyjnie. Małe mieszkanko + absorbujący maluszek, który najchętniej cały czas angażowałby mnie w swoje zabawy...

Mamaoli Trzymaj się Słoneczko. Myślami jestem przy Tobie.

Mama Oli trzymam kciuki!;-)juz niedlugo malenstwo bedzie z wami a pozniej z gorki:-)

Kasiula Matula brawa dla Emi:tak:

Madzia- napewno wyjazd do Gdańska się uda...a podróż bedzie lekka...fajnie masz...uwielbiam Trójmiasto...mam tutaj przyjaciół:tak: :tak: :tak: a o mały włos abym tutaj mieszkała....chciałam się przenieść na Uniwersytet Gdański na studiach tak na 2 roku...ale jakos nie wyszło...bo chodziło o kase...skoro mam Uniwerek Łódzki i mieszkam w Łodzi ...to rodzice się bardzo zdziwili..i wkońcu dałam spokój...(chodziło mi o miasto i o moich przyjaciół..):tak: :tak: :tak:

Maga - wow! Uczelnia wojskowa, brzmi poważnie...
mamaoli - jeszcze tylko ciut cierpliwości...
felqua - może wreszcie nas odwiedzisz jak bedziesz w PL?? Jaśki poszaleją sobie razem.

reklama
wyjazd sie udal :tak: ale ja chce jeszcze!!! :-) kocham to maisto, sopot, gdynie... normalnie moglabym tam mieszkac :tak: barte byl super dzielny, w samochozdie spal caly czas, na piaseczek reagowal wieeeelkim usmiechem i ciezko go bylo od niego oderwac :-)

maga:
ty w wejherowie mieszkasz tak?? moze uda nam sie spotkanko nastepnym razem ;-)

Do góry