reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kinga, Twój podpis w gg bardzo poprawił mi nastrój :)

żeby jeszcze tan miesiac zniknął, ech

braknie mi sił do wakacji :(

a ja nie mam rodziny do której mogłabym jeżdzić, tzn moja rodzina to moja mama i mój mąż i dzieci, babcia w Szczecinie, i to wszystko

z Igora strony albo Szczecin/Police, albo Niemcy pod Holandią - a tam i przejazd daleki i drogi :(

obiecałam sobie Bieszczady, tylko teraz nie mogę spać w stodole i tu zaczynają sie schody, bo gdzie ja znajde nocleg za 3 zł :(

z dalszych dobrych wiadomosci - Piotrek będzie mia wycinanego mogdałka i Pani dr nie rozumiala dlaczego w innym szpitalu odmowili, bo migdalek baaardzo duzy - z ciekawostek - termin - grudzien 2007

i Pioitrek ma podejrzenie uczulenia na żywność - nabiał i gluten - i jak ja mam powiedzieć dziecku że nie będzie jadł na razie płatków z mlekiem i serkówi jogurcików - jak on tylko na tym ciągnął??

jutro na badania krwi - testy, potem się okaże, ech

reklama
aziku kochany kasa kasa kasa szkoda słów, biedny Piotruś, może zrób to w formie zabawy, że to taka gra i je tylko to i to jak np. bohater jakieś bajki, albo że zaczynają się wakacje od mleczka i serka :zawstydzona/y: oj nie wiem jak ci pomóc.. trzymam kciuki za jutrzejsze badania krwii
i duuuuuuużżżżżooooo siły ci życzę!!!!!!! pomyśl jeszcze tylko miesiąc :tak:

azik a jakie miał obiawy,że podejrzewają właśnie uczulenie na gluten i białko:confused:

w sumie ta diagnoza była szokiem...

mały ma ataki duszności, częste zapalenia oskrzeli i górnych dróg oddechowych, a poza tym ma delikatną, okresową wysypkę - kaszkę na ramionach, udach i policzkach

pani doktor zawile tłumaczyła to mojemu męzowi - że te same coś tam odpowiadają za alergie pokarmowe jak i duszności - dla mojego małego rozumku to za trudne :)

jutro jedziemy zrobić badania, dzisiaj już nie zdązyłam jutro umówiłam się z panią z izby przyjęć - bo tam wszyscy boją się pobrać krew trzylatkowi (!!!)

byliśmy wczoraj w Ikei z Agatką, kupiliśmy zabezpieczenia do szafek, szuflad i kontaktów

moja córka wybrała sobie sama maskotkę - pająka, podobał jej się jeszcze nietoperz :szok::szok::szok::szok:
chodziła po sklepie z pająkiem i każdemu pokazywała:-) zamiast misia, słonika - pająk... ehhhhh:cool2: i to dziewczyna!

reklama
Do góry