monikasia
Fanka BB :)
Rarunku mojej chyba zabki rosna bo jest od wczoraj niemozliwa - ratunku buuuuuuuu((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie wiem, to chyba zależy ja jestem stara baba a mam trzy...... z czego jeden mam już 10 lat i nadal mi sie podoba i cieszę się że go mam...... i gdyby nie profesja i fakt że jestem mamą to bym strzeliła sobie kolejny hehehehja mam tatuaz i odradzam ;-) mowie odrazu ... bo niewiadomo jaki by byl super wzor to ci sie znudzi ;-)
ja juz po lataniu po mieście ;/ boze ale tego bylo ;/ ale sie udalo ...
Rosi nie rob sobie tatuażu ... bedziesz żałować :-* i mowie to z własnego doświadczenia :*
podziwiam.. moj dzis daje do wiwatu, śpi po 2 godziny..... ale od wczoraj jesteśmy tylko i wyłącznie na cycu...... to może dla tego......hej dziewczyny,moja Milenka dziś w nocy po 7 godzinach obudziła się na jedzenie,potem jak zasnęła to na następne dopiero po 6 się obudziła:-):-).Pozdrawiam was wszystkie
Dobrze, ze Ci wczoraj nie polecilam bo byloby na mnieJa uwielbiam wlysnie kawowe;-):-)tylko czemu mi nikt nie powiedział że karmi kawowe jest takie obrzydliwe??? hmmm??? masakra bleeee
heheheheehDobrze, ze Ci wczoraj nie polecilam bo byloby na mnieJa uwielbiam wlysnie kawowe;-):-)
Witaj Madziu, tak tak napisz nam cos wiecej
Pati dzielna dziewczyna z CiebieJa na temat antykoncepcji sie niewypowiem niestety...Licze na mojego M, ze bedzie mial refleks i zdazya jak nie...o, ludzie nawet o tym nie mysle...:-)
Tatuaz kiedys mnie krecilale jakos sie wyleczylamZa to mam 2 dziurki w uszach - no, jakos sie to musialo odbic;-)
Ide zaraz ciapciac mala i do lozka hej;-):-)