sagitta123
Zaangażowana w BB
Moja Hania budzi sie co 3 godz w nocy, masakra
Mam pytanie pijecie kawe karmiąc piersią?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja pije jedną... zaraz po porannym karmieniu kiedy wiem ze mały nażarty i przynajmniej przez dwie godz o jedzenie wołac nie bedzie..... wieczorem czasem pije jeszcze jedną - ale ta druga już bezkofeinowa....Moja Hania budzi sie co 3 godz w nocy, masakra
moj spac nie chce... jak pospał rano tak teraz na okrągło jeMaganne.... Moj Kuba dziś jakis taki słaby ...cały czas śpi.... Moze to ta pogoda niewiem... je i śpi je i śpi i tak w kółko.....sama niewiem czy to dobrze ???
nooo brawo.....My sie witamy po dlugim weeku :-)
bylismy na mazurach2 dni .. jak wracalismy to zatrzymalismy sie w naszym mieszkanku w wawie
ojjj
M slicznie to zrobil
pod koniec maja wyprowadzamy sie
hihi
ogolnie weekend byl cudowny maly swietnie spal w nocy od 22 do 6 rano![]()
wiec mielismy czas na rozmowy ze znajomymi grill i na "nas"hihihi
odżyłam
M podniesli pensje i jestem bardzooooooo zadoooowolonabo bede mogla spokonie studiowac w wawie
![]()