witajcie kochane:-)
Ostatnio prawie mnie tu nie ma z Wami,trochę chorowałam,potem nie miałam zabardzo czasu,a jak go miałam to odpoczywałam w inny sposób.Wogóle to bardzo dużo spaceruję z synkiem,jak tylko nie pada deszcz i w efekcie w szybkim tempie chudnę,ostatnio dosłownie każdego dnia mam mniej o kg-w ciągu ostatnich 4ech dni straciłam 4kg na wadze:-),cieszę się,choć wydaje mi się,że to trochę za szybko,ale może to początek,organizm pozbywa się nadmiaru tłuszczu,a potem przystopuje.Dodatkowo wieczorami,jak synek po kąpieli śpi,to znów idę na spacer z siąsiadką lub biegamy-zalezy jak się czujemy na siłach.
Jestem sama,mąż wróci dopiero za dwa tygodnie,ale jakoś sobie poukładałam plan dnia i radzę sobie nieźle-czasem dopada mnie chandra,która szybko mija gdy widzę uśmiechniętą buźkę mojego synka
.Do miasta jeżdżę z nim i nosze go w nosidełku na sobie,a w sobotę zaryzykowałam i zostawiłam go z moim starszym synem ,który jest w 6tej klasie podst.,ale jest nad wiek poważny i mądry chłopiec-oczywiście małego nakarmiłam najpierw i uspałam-zrobiłam na spokojnie zakupy,a synek sobie smacznie spał do mojego powrotu.Wczoraj natomiast został rano z moją córką,która chodzi do 4tej klasy,a ja poszłam do kościoła,bo były u nas 1sze Komunie i moja schola robiła oprawę muzyczną-byłam pod telefonem,ale nic się nie działo,leżał sobie i potrzyła na swoją ulubioną karuzelę,potem sobie zasnął i spał.Wogóle synek jest bardzo grzeczny,nie musze go ciągle na rekach nosić,lubi sobie sam leżeć ,gruchać do siebie,nie muszę go kołysać do snu
,chyba,że już całkiem marudzi,to tylko kilka ruchów wózkiem w tył i przód i śpi
.Ale nie zabardzo lubi jazdę samochodem,fotelik mam odwrócony tyłem do kierunku jazdy z przodu auta,spróbuję przełożyć do przodem,bo moje auto nie posiada poduszek powietrznych,więc z tego co wiem,nie jest to zakazane w tym przypadku,może wtedy będzie chciał jeździć.
Dziś wybieram się znów na długi spacer z wózeczkiem,chyba,że znów będzie padać,bo jest tak w kratkę od kilku dni i ale ciepło,zresztą na podkarpaciu chyba najwyższe temperatury są ostatnio.
Pozdrawiam Was serdecznie.Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych pociech:-)