reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Kochana ja nie biore takich specyfików... Nie nawidze lekarstw... Wziełam tylko apap i jest troche lepiej bo głowa juz nie boli i gorączka zeszła...
Mleczko z czosnkiem na mnie czeka i juz sie robi syrop z cebuli.... Wczoraj leżałam od 14 cały dzień dzis tez bede leżeć... Kuba na szczeście spokojniutki... Spi teraz sobie ...
Najgorsze jest to ze jutro mam ginka.... i mnie nie zbada ani nic bo mam okres... Szlag by to trafił... :((( Wieczorkiem zrobie sobie inhalacje zeby w nocy mi sie łatwiej oddychało... Damy rade... Justyna ma być z dziećmi lada chwila.. mam tylko nadzieje ze dzis beda grzeczne bo wczoraj Nicola była taka nieznośna ze szkoda gadać... :///

reklama
Kurcze dziewczyny dopiero teraz uświadomiłam sobie ile ja mam jutro latania i załatwiania.....
Musze załatwić tak :przedszkole, złożyc wniosek na karte czipową dla Kuby, Iśc podać nowy numer konta na rodzinne, wizyta u lekarza,
I musze sie z tym uporać jutro bo Justyna mi z dziećmi zostanie.... Przedszkole i lekarza mam koło justyny wiec z tym nie problem ale reszta jest na drugim końcu miasta wiec mam troche latania..... I jeszcze mam wyznaczone godziny : do 14 musze być w przedszkolu ale to sobie pojde z rana a lekarka ma być o 12:30 to do tego czasu musze wszystko załatwić zeby po wizycie iść od razu po dzieci i jechać do domku.... Jeszcze ta choroba... mam nadzieje ze jutro juz sie bede czuc lepiej i ze nie bedzie padac :(((

Dzieci juz mam ale grzecznie sie bawią więc narazie jest dobrze ...
Tak za 30 min. dostana obiadek i położe ich spać .. :)))

sdc15180.jpg

dziewczyny zawalił sie budynek koło mnie
nie wiadomo czy tam byli ludzie strażacy szukaja z gruzach....zaraz Wam wkleje zdjęcia

sdc15181.jpg

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane. Długo mnie tu nie było a jak już się pojawilam to patrzę a naszego wątku nie ma:szok::baffled: ale znalazłam. Dzis byłam z Mają na szczepieniu. Dałam jej cycka i nawet się nie skrzywiła:-D Dzielną mam córcie, co?:-D Waży 6300g i ma 62cm. Mój siostrzeniec ma 6 tyg. i waży 6200g i ma 59cm, ale ma anemię:-(. Brzydka pogoda u nas i Majka siedzi w domu i marudzi:crazy:
Asiu rozumiem że już jest ok miedzy tobą i twoim M?
Anne a co u ciebie?

Dziewczyny ja mam dobry przepis na spagetti. Jak będę miała chwilę to wrzucę na kulinarny.

hej!mnie tez długo tu nie było i podobnie jak Ty nie mogłam znalezc lutóweczek,ale udało się;)

a tak wogle co u Was dziewczyny?
Pati życzę duuuuzo zdówka:)
u nas dobrze wczoraj wróciliśmy z majówki i muszę się pochwalić że niezła podrózniczka z mojej córeczki:)mała rośnie mi jak na drożdżach:) za 2 tyg planuje przekuc jej uszy..
czy któraś z Was przekłówała już uszy swoim maleństwom?jeśli tak to jak to znosiły?
Pozdrawiam:)

Ola ja pytalam moja kosmetyczke o to i powiedziala, ze dobrze by bylo zaczekac do wiosny, jak mala juz bedzie siedziec. I ona wcale nie jest za tym, zeby tak malutkim dzieciom przebijac uszka.

Pati Kochana kuruj sie. Ale tragedie jeszcze do tego mialas jakby malo bylo...

U nas ok. Mala spi M tez a ja buszuje po necie hehe - chrapie on, ze hej zaraz dostanie papciem haha

my sie witamy :tak:

Pati to straszne :szok: :szok:

ja dzis gina mam i po urzedach latam :| ech ...

a Agapa tak juz jak najlepiej :-D hihihi :*:*:*:*

Kocham Was i dziekuje ze jestescie :*

a ja tak czesto nie pisze bo mi sie laptop zepsul tzn wyswietlacz :( i 400 zl w bloto :( ech ...

Hej, taka byłam zadowolona z majówki bo była całkiem całkiem pogoda i wyjazdy i spotkania się nam udały. A teraz od 3 dni ledwo zyję bo dopadło mnie zapalenie krtani :wściekła/y:. Tak kaszlę, że aż mam torsje:wściekła/y::szok:. Przepona mnie boli, że cholera. Z nosa się leje. W nocy śpię na siedząco ale i tak więcej kaszlę. biorę wszystko co się da, żeby przeszło i żebym nikogo nie zaraziła. za tydzień chrzciny i komunia , prowadzimy śpiewy na Mszy z mężem a ja ledwo głos wydaję z siebie.
Teraz to idealna kobieta jestem-bo się nie odzywam;-)

hej!mnie tez długo tu nie było i podobnie jak Ty nie mogłam znalezc lutóweczek,ale udało się;)

a tak wogle co u Was dziewczyny?
Pati życzę duuuuzo zdówka:)
u nas dobrze wczoraj wróciliśmy z majówki i muszę się pochwalić że niezła podrózniczka z mojej córeczki:)mała rośnie mi jak na drożdżach:) za 2 tyg planuje przekuc jej uszy..
czy któraś z Was przekłówała już uszy swoim maleństwom?jeśli tak to jak to znosiły?
Pozdrawiam:)
O Boziulko kto to słyszal tak wczesnie dzieciątku uszy przekuwać???:angry:Przecież uszko jeszcze rośnie i mozna źle sie wkuć!Potem wyjdo jakies powiklania.Nie możesz poczekać a mała skonczy chociaż 2 latka???:angry:Co ci to da ze teraz bdzie miala kolczyki???A może jej jeszcze tatuaż zrobisz?żeby fajniej bylo.:angry:

Jestem przeciwna wszelakim udoskonalaniom ciała w tym wieku u dziecka(chociaż sama mam kolczyk w pępku i w uszach i planuje tatuaż ale to bylo dopiero jak ukonczylam 20 lat!!):crazy:

reklama
ja mam tatuaz i odradzam ;-) mowie odrazu ... bo niewiadomo jaki by byl super wzor to ci sie znudzi ;-)

ja juz po lataniu po mieście ;/ boze ale tego bylo ;/ ale sie udalo ...

Rosi nie rob sobie tatuażu ... bedziesz żałować :-* i mowie to z własnego doświadczenia :*

Do góry