monikasia
Fanka BB :)
Rarunku mojej chyba zabki rosna bo jest od wczoraj niemozliwa - ratunku buuuuuuuu
((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie wiem, to chyba zależyja mam tatuaz i odradzam ;-) mowie odrazu ... bo niewiadomo jaki by byl super wzor to ci sie znudzi ;-)
ja juz po lataniu po mieście ;/ boze ale tego bylo ;/ ale sie udalo ...
Rosi nie rob sobie tatuażu ... bedziesz żałować :-* i mowie to z własnego doświadczenia :*
podziwiam.. moj dzis daje do wiwatu, śpi po 2 godziny..... ale od wczoraj jesteśmy tylko i wyłącznie na cycu...... to może dla tego......hej dziewczyny,moja Milenka dziś w nocy po 7 godzinach obudziła się na jedzenie,potem jak zasnęła to na następne dopiero po 6 się obudziła:-):-).Pozdrawiam was wszystkie
tylko czemu mi nikt nie powiedział że karmi kawowe jest takie obrzydliwe??? hmmm??? masakra bleeee
heheheheehDobrze, ze Ci wczoraj nie polecilam bo byloby na mnie
Ja uwielbiam wlysnie kawowe;-):-)
Witaj Madziu, tak tak napisz nam cos wiecej
Pati dzielna dziewczyna z CiebieJa na temat antykoncepcji sie niewypowiem niestety...Licze na mojego M, ze bedzie mial refleks
i zdazy
a jak nie...o, ludzie nawet o tym nie mysle...
:-)
Tatuaz kiedys mnie krecilale jakos sie wyleczylam
Za to mam 2 dziurki w uszach - no, jakos sie to musialo odbic;-)
Ide zaraz ciapciac mala i do lozka hej;-):-)