Serduszko1
Fanka BB :)
Musisz to kontrolować,a może za mało go poisz?.
Wiesz co on ogolnie dużo pije... potrafi wypić do trzech małych butelek herbatki na dobe co prawda nie zawsze wypije cała ale pije rano po południu i wieczorkiem... no ale w kazdym badz razie musze go obserwowac bo wczoraj po południu juz ladnie sikał dziś po nocy tez było ladnie nasiusiane moze to było jednorazowe tylko mam nadzieje.
Dziewczyny wy też macie problem z usypianiem dziecka?
u mnie to trwa nawet do dwóch godzin, widze ze Hani chce sie spać, ale co chwilę otwiera oczy, przysypia i się budzi, juz nie wiem co mam robić, kupić smoczek? ????? a jak uśnie i włoze ją do łóżeczka to za pół godziny to samo i tak w kółko
Tak ja w ostatnim czasie mialam problem... mały był nakarmiony przebrany brzuszek miał miękki a i tak marudził i za nic nie chciał usnąć a jak mu juz sie udało to podobnie jak u Ciebie po chwili było to samo. Moj ma smoczek ale do usypiania raczej go nie chce wypluwa go... ale ja ostatnio kłade malego do spania zamiast do łóżeczka to do wózka ... w tym nosidełku ma ciaśniej i cieplej i zasypia bez zarzutu. nawet gp bujac nie musze bo jak go położe bude postawie tak zeby miał ciemno ( w środku w budzie ma miśka i przeważnie sie w niego wpatruje) po chwili usypia i bardzo dobrze śpi w nocy... Niewiem moze jest w tym cos co mowia ze dziecko jak jest troche ciaśniej opatulone to czuje sie bezpieczniej... sprubuj a nóż moze pomóc.