kinia220v
Fanka BB :)
No to juz mi podpowiedziałyście mniej więcej jak ubrać.Dziś tak był ubrany maly jak Twój kinia,bo dziś było bardzo słonecznie i ciepło,ale to byl krótki spacer,bo mój ma dopiero 3tygodnie i wczesniej pogoda była zimowai dopiero stopniowo go przyzwyczajam.
Co do tego zaczerwienienia na karku,to ja tez widzę,ze mój ma zaczerwienioną skórę na karku-moze to od metki na bluzeczce?-nie wiem,,poza tym to bardzo mu schodzi skóra,ma taką suchą,choc smaruję oliwką codziennie i kapie go co drugi dzień w "balneum hermal"-z olejem sojowym,który jest waśnie na sucha skórę i skórę z problemami alergicznymi itp.-narazie nie pomaga,moze macie coś lepszego na to? to podajcie nazwę-nawet na buźce mu schodzi w niektórych miejscach.
Pochwalę się Wam,że mały dzisiaj śpi ładnie,ładnie je,jest bardzo,bardzo spokojny cały dzień.Byłam nawet wreszcie w mieście na zakupach ,połaziłam po sklepach,a on został z mężem i cały czas spał grzecznie,teraz śpi juz ponad 3godziny i zastanawiam się,czy mam go obudzić na jedzonko,czy poczekać az sam sie obudzi-oj,żeby to zawsze tak byłoJutro może się wybiorę nawet do kościółka sama,pospiewam coś z moją scholą,bo teraz radzą sobie same-tzn.zastępuje mnie jedna dziewczyna,ale już tęsknią za mną ,a ja za nimi:-) i za śpiewaniem,jesli będzie taki grzeczny jutro jak dziś ,to pójdę-pomodlę się za Was i Wasze dzieciaczki:-)
Spokojnej nocki,bo już dziś tu nie przyjdę,potem kąpiel i pewnie się wcześniej położę,zeby się wyspać,jak mały mi pozwoli
Aniu nie martw sie Dominik mial to samo najpierw z czola i z buzki mu schodzila skorka, pozniej z raczek i stopek.Ale po paru dni mycia i smarowania oliwka zeszlo samo. Cierpliwosci wiem ze sie martwisz o swojego babekla bo ja mialam tak samo ale napewno zejdzie.
Ja sie martwie to wysypka i zaczerieniona skorka na karku !! W pon ide do lekarza zobaczymy co nam powie.
oki uciekam kapac mojego smyka