reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Misia dostała od mojej kuzynki własnorecznie zrobiony tort pieluchowy z polewa skarpetkowa z nadziejeim chusteczkowym :)

Fajne:-D:-D:-D my dostaliśmy pieluszkowo-pampersowy wózek:-):-):-)

My dziś od 13:00 do 15:00 spacerowaliśmy i było piękne słoneczko, potem przyjechali moi rodzice i jeszcze do 17:00 dalej spacerowaliśmy, bo słoneczko dalej świeciło, choć było chłodniej:tak::tak::tak:
ja już mam wyjeżdżone trasy, bo narazie nie wszędzie da się przejechać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jeszcze trochę wyschnie i będzie git;-);-);-) ja sobie zapodaję muzyczkę w telefonie i śmigamy:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Ja to juz wogole czasu niemam jak weekend jest bo moje chlopaki w domku...:-)
Swietny ten tort pieluchowy:tak::-)
Moja mala tez ostatnio marudna jest i po odstawieniu kropelek znow powrocil bol brzuszka:baffled::no:
Powiedzcie Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki juz cos probuja gaworzyc???:-)

mój mały też płakał wczoraj bardzo mało w ciągu dnia spał.. :( w nocy też go znowu 2 godziny usypiałam.. żaden smoczek ani bujanie nie pomagało..

Witajcie :)
Nie nadrobie Was dziś ,bo czasu brak.Mały od wczoraj ma lekki katarek,trochę marudzi i często się budzi,pewnie mu w nosku przeszkadza-spryskuje mu nosek "Sterimarem",nie jest duży ten katarek,ale jest.Zastanawiam się,czy kontynuować spacery??? No i czy jakieś krople mu jeszcze dokupić?

Witam.
Ja to juz wogole czasu niemam jak weekend jest bo moje chlopaki w domku...:-)
Swietny ten tort pieluchowy:tak::-)
Moja mala tez ostatnio marudna jest i po odstawieniu kropelek znow powrocil bol brzuszka:baffled::no:
Powiedzcie Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki juz cos probuja gaworzyc???:-)

Moni mój to cigle sobie gada :-D i to jest takie slodkie :-D a jak sie smieje :-D

No Wasze maluszki już duże-to gaworzyć im czas,a mój dopiero trzy tygodnie w piątek skończył,to jeszcze nie "pogadam " z nim :)
Napiszczie co mi radzicie odnośnie tego katarku? i spacerów z katarkiem?

Witam!!!
U nas wczorajszy wieczor był straszny.... Mały od 20 do 23:30 cały czas płakał ja juz od zmysłów odchodziłam co mu jest ale jak zasnął to spał do 5 rano. Mam nadzieje ze dzis nie bedzie powtórki z tej wieczornej serenady....

Misia śliczny tort... szkoda ze ja nie potrafie takich rzeczy zrobic... kiedys probowałam sama zrobic tort ale nic z tego nie wyszło... niestety...
Pogoda nam dopisuje bardzo pieknie za oknem mamy!!!! Wiosna nareszcie!!! Wszystko sie robi zielone świeże i takie piekne....oh.....

właśnie każdy bobas jest inny. Pati a powiedz mi ty karmisz piersią nie? Powiedz czy ciebie też ta pobolewają piersi i sutki?

reklama
Do góry