reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

PATITKO gratulacje dla mamusi :tak:

Wiec tak dziewczyny jestem w domku, cisnienie oczywiscie 155/95 czyli lekarz stwierdzil ze jak przy tabletkach to za wysoko:szok: no i w piatek zglaszam sie na porodowke o 5.45 rano na wywolywanie :-D:-D jestem juz w pelni gotowa czyli wszystko ok z dzidzia i ze mna :-) Maja podac mi jakies zele, pozniej przepijac wody i niech sie dzieje wola boska :-D juppiiiiii chyba ze mnie wczesniej zlapie i nie dotrzymam do piatku :baffled:
Ciekawa jestem czy wywolywany porod boli bardziej niz taki normalny:baffled:
ale niewazne wiem ze jeszcze pare dni i bede miala juz swojego babelka :-D

Niestety wywolywany porod boli bardziej:-(
Ja bede miala cc w czwartek i juz sie zaczynam denerwowac,ale jestem szczesliwa ze zobacze synka:-)

reklama

Wiec tak dziewczyny jestem w domku, cisnienie oczywiscie 155/95 czyli lekarz stwierdzil ze jak przy tabletkach to za wysoko:szok: no i w piatek zglaszam sie na porodowke o 5.45 rano na wywolywanie :-D:-D jestem juz w pelni gotowa czyli wszystko ok z dzidzia i ze mna :-) Maja podac mi jakies zele, pozniej przepijac wody i niech sie dzieje wola boska :-D juppiiiiii chyba ze mnie wczesniej zlapie i nie dotrzymam do piatku :baffled:
Straszne Cisnienie moje nie przekracza 100/60 az się moja gin zastanawiała dlaczego tak niskie...

Dziewczyny ja tez sie bardzo ciesze, ze wiem na czym stoje :-D bo strasznie panikowalam z tym cisnieniem dopiero jak mi dali tabletki to sie uspokoilam. No trudno wlasnie tak sie domyslam ze wywolywany bardziej boli, no ale inne przezyly to ja tez :baffled: A po dzisiejszym dowciapnym badaniu chyba mi cos tam normalnie naruszyl bo mnie boli teraz jak cholera, caly brzuch mnie boli i ciagnie w dol :no: a moze rozpakuje sie perzed piatkiem :-D

ja dziś od rana taki ból krzyża że czasem wstać z kanapy nie mogę i brzusio twardniej i strasznie ciągnie w dół.Jak myślicie?

Kinia fajnie, że już niedługo będziesz miała swojego bąbelka :-)

Kasia no chyba po mału coś się szykuje ;-)
Bądź gotowa, bo może to już...

A ja lecę spać już Dziewczynki :-)
Dobranoc, kolorowych snów :-)

Ciekawe czy któraś się w nocy rozpakuje ;-)

Widzę, że wszystkie jeszcze śpią....
A ja witam się wyspana :-)
Po atrakcjach ostatnich nocy dzisiaj cisza - mąż mówi, że cisza przed burzą :-D
Normalnie poza wyjściem do kibelka przespałam całą noc:tak: Bez skurczy, bez bólów krzyża i tym podobnych rewelacji - ciekawe, czy to dobrze, czy źle...

reklama

Tak Ci zazdroszcze ze juz niedługo bedziesz miała swojego bąbelka przy sobie ....Teraz to odpoczywaj jak najwiecej korzystaj z ostatnich dni w dwupaku...Powodzenia zycze oby ten porod odbył sie szybko sprawnie i mozliwie jak najmniej boleśnie !!!:blink:
Niestety wywolywany porod boli bardziej:-(
Ja bede miala cc w czwartek i juz sie zaczynam denerwowac,ale jestem szczesliwa ze zobacze synka:-)
No i nastepna bedzie miała swojego brzdąca w tym tygodniu juz po drugiej stronie brzuszka a ja kiedy???? Edytko trzymam kciuki obys szybko doszła do siebie po cc!!!

U mnie po nocce dosc dobrze w nocy cos mnie pipka bolała nie umialam sie ulozyc w wyrku. Ale skurcze znikły brzucho miekkie a ja juz chce urodzic... Ja jeszcze nawet spakowana do szpitala nie jestem ... wszystko mam naszykowane w szafce moze dzis to spakuje. A jak tam u Was samopoczucie brzuchatki???

Do góry