reklama
Hej hej dziewczyny bardzo długo mnie tu z Wami nie było bo poprostu nie miałam internetu. W tym czasie nastąpiło wiele zmian w naszym życiu a od tygodnia jestem juz po raz drugi mamusią. Poród ak jak poprzednio przez cc ponieważ i tym razem dziecko było ułożone posladkowo. Mam maleńkiego synka Filipa. Urodził się o 22.36, 26 stycznia 2010 r. z wagą 2650g, 50 cm, 10 punktów appgar. teraz walczymy żeby podnieśc jego wagę, karmimy się cycusiem i buteleczką i czekamy na efekty.
kingusia1991
Fanka BB :)
Patitka gratulacje wielkie!!
Dzisiaj taki dzień jakiś nijaki... ;/
Ogólnie melduję się 2 w 1 ;-)
Dziewczyny w szkółce mnie dzisiaj nastraszyły, że brzuch mi się trochę obniżył...
i szczerze mówiąc trochę idzie do dołu, chociaż mała jeszcze kopie po żebrach z prawej strony,więc to chyba jeszcze nie czas
Pozdrawiam wszystkie lutóweczki!
Dzisiaj taki dzień jakiś nijaki... ;/
Ogólnie melduję się 2 w 1 ;-)
Dziewczyny w szkółce mnie dzisiaj nastraszyły, że brzuch mi się trochę obniżył...
i szczerze mówiąc trochę idzie do dołu, chociaż mała jeszcze kopie po żebrach z prawej strony,więc to chyba jeszcze nie czas
Pozdrawiam wszystkie lutóweczki!
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Hej hej dziewczyny bardzo długo mnie tu z Wami nie było bo poprostu nie miałam internetu. W tym czasie nastąpiło wiele zmian w naszym życiu a od tygodnia jestem juz po raz drugi mamusią. Poród ak jak poprzednio przez cc ponieważ i tym razem dziecko było ułożone posladkowo. Mam maleńkiego synka Filipa. Urodził się o 22.36, 26 stycznia 2010 r. z wagą 2650g, 50 cm, 10 punktów appgar. teraz walczymy żeby podnieśc jego wagę, karmimy się cycusiem i buteleczką i czekamy na efekty.
Kochana nareszcie się odezwałaś, bo właśnie ostatnio się zastanawiałam gdzie zaginęłaś martwiłam się czy wszystko ok nawet ostatni Ci życzenia składałam, bo urodziny miałaś trzymaj się cieplutko i gratuluję Kruszynki
Serduszko1
Ale ten dzien jakis dziwny.... jakas taka zla jestem sama niewiem na co... widocznie jeszcze hormony szaleja
Gratuluje kolejnym rozpakowanym lutówkom!!!!
Ja chce byc nastepna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluje kolejnym rozpakowanym lutówkom!!!!
Ja chce byc nastepna!!!!!!!!!!!!!!!!!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Patitko jak sie ciesze ze sie odezwalas i ze u Ciebie wszystko ok, tak dawno tu nie zagladalas i bylam ciekawa co u Ciebie bardzo sie ciesze ze masz juz synusia przy sobie:-)i oczywiscie gratuluje Ci z calego serca,no i wpadaj tu czesciej;-)
madzia8310
Gratulacje dla kolejnych mamusiek....ale fajnie że wasze skarby już z wami!!!
Trzymam kciuki za przyrost wagi Filipka :-)
Ja od rana czuje że mnie brzuch na okres pobolewa...cały czas tak samo ciągły niezmieniający się ból czyżby to jakiś początek...hmmm
No zobaczymy...do torby dopakowałam kosmetyki i kocyk dla małej więc gdyby cos to jestem gotowa
Trzymam kciuki za przyrost wagi Filipka :-)
Ja od rana czuje że mnie brzuch na okres pobolewa...cały czas tak samo ciągły niezmieniający się ból czyżby to jakiś początek...hmmm
No zobaczymy...do torby dopakowałam kosmetyki i kocyk dla małej więc gdyby cos to jestem gotowa
PATITKO jak się cieszę :-)
Super, że mały Filipek jest już z Tobą po tej stronie brzuszka :-)
GrATULACJE i serdeczne życzenia, żeby wszystko było OK
Mnie w torbie brakuje jeszcze właśnie kosmetyków i wyników badań.
Ale siedzę cały czas w domku, więc jakby się coś zaczęło, to się szybko dopakuję :-)
Ostatnia edycja:
reklama
anne
PATITKA26 gratulacje, a waga synka pójdzie w górę szybko,dzieci szybko nadrabiają-nie rezygnuj z karmienia piersią,bo to najlepsze,co teraz możesz mu dać.
Ja nawet za często teraz nie jestem na necie,bo jak już pisałam,mam problem z komputerem i z internetem.
Dzień minął mi bardzo szybko,dziś poczułam jak coś pociekło mi po nogach,gdy się już wysiusiałam i wstałam ,był to taki biały śluz-było tego sporo i w kibelku też zauważyłam,dobrze,że w czwartek mam wizytę u lekarza to sprawdzimy co to-czy tak wygląda czop sluzowy?,nigdy nie miałam okazji go zauważyć.Mam nadzieję,że mi dróg nie zasypie do czwartku-bo tak zapowiadają śnieżyce na jutro,bo muszę sama autkiem pojechać 40km do mojego lekarza.
Czuję się bardzo zmęczona dziś i rozdrażniona-nie chcę jeszcze rodzić,jeszcze choć z tydzień by się przydało-przynajmniej
Ja nawet za często teraz nie jestem na necie,bo jak już pisałam,mam problem z komputerem i z internetem.
Dzień minął mi bardzo szybko,dziś poczułam jak coś pociekło mi po nogach,gdy się już wysiusiałam i wstałam ,był to taki biały śluz-było tego sporo i w kibelku też zauważyłam,dobrze,że w czwartek mam wizytę u lekarza to sprawdzimy co to-czy tak wygląda czop sluzowy?,nigdy nie miałam okazji go zauważyć.Mam nadzieję,że mi dróg nie zasypie do czwartku-bo tak zapowiadają śnieżyce na jutro,bo muszę sama autkiem pojechać 40km do mojego lekarza.
Czuję się bardzo zmęczona dziś i rozdrażniona-nie chcę jeszcze rodzić,jeszcze choć z tydzień by się przydało-przynajmniej